Tekniske spor af hærværket


Tekniske spor af hærværket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HAGEKORS: Hvem savner malingsrester efter hærværk i Middelfart?
MIDDELFART: Syv stykker emballage til henholdsvis maling, olie og sprinklervæske er blevet vigtige spor for politiet i Middelfart i jagten på de hærværksmænd, som natten til fredag i den forgangne uge hærgede i Storebæltsvænget og Lillebæltsvænget i Middelfart.

- Vi vil da også i den forbindelse meget gerne høre fra nogle, som eventuelt mangler de pågældende effekter for eksempel i deres udhus, siger politiassistent Erling Andersen, Middelfart Politi.

Den omtalte emballage er sendt til undersøgelse hos teknisk afdeling i Odense, hvor der er teknik til at finde blot det mindste spor, gerningsmændene måtte have efterladt sig. Men mest effekt kan det måske have for opklaringsarbejdet, hvis nogle efter beskrivelsen genkender noget blå maling, som har været opbevaret i et marmeladeglas. Emballagen, som nu er sendt til undersøgelse, omfatter foruden det karakteristiske marmeladeglas endvidere to aerosoldåser med autolak, en farveprøve i hvid maling af fabrikatet Flügger, en 0,6 liters beholder med plæneklipperolie, en dunk med sprinklervæske og en malerbøtte med maling til træ og metal mærket Color 40.

Genkender man nogle af disse effekter, vil politiet i Middelfart gerne høre nærmere.Det er blevet til ikke færre end 19 anmeldelser af hærværk fra de to vænger, og det er ikke sikkert, alle er kommet ind endnu.

Således afventer man i Boligselskabet af 1942 at lave den endelige opgørelse over skadernes omfang, da det jo fortsat er ferietid, og man ikke kan være sikker på, alle beboere i vængerne har haft mulighed for at gå deres bolig og dens omgivelser efter.

Erling Andersen oplyser, at politiet hælder mere og mere til den anskuelse, at hærværket er begået sidst på natten til fredag, ligesom man er vidende om, der den pågældende aften blev holdt fest i kvarteret eller nabolaget.

Hærværksmændene malede bl.a. hagekors på murværk og døre, tre biler blev oversmurt på bagklap og fronthjelm, ligesom der også blev åbnet for udendørs vandhaner og lukket op for et kaninbur. Nogle af beboerne har selv været i gang med knofedt og rensemidler for at fjerne malingen fra murværk og vinduesglas, men til biler og døre skal der faglært personale til at udbedre skaderne.

Tekniske spor af hærværket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce