Tatovører fylder det sidste ledige butikslokale på Nytorv i Middelfart

Overtagelsen af de nye lokaler fejrede Peter Sternkopf (tv) og Patrik Suttcliffe (th) med deres kærester. Butikken åbner den 1. april 2019. Privatfoto.

Tatovører fylder det sidste ledige butikslokale på Nytorv i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Goldfinger Tattoo Club er navnet på den nye klinik, som åbner med facade ud til Havnegade 1. april.

Middelfart: Halvandet år efter, byggeriet stod færdigt, lykkedes det omsider Kvickly og Middelfart Sparekasse i samarbejde med erhvervsmæglerfirmaet Nordisk Kapitalraad at finde en lejer til det sidste ledige butikslokale på Nytorv i Middelfart. Mens pilen flere gange har peget mod liberalt erhverv, så ender det med at blive et mere farverigt foretagende, som rykker ind i de 100 kvadratmeter med facade ud mod Havnegade, nemlig tatovørklinikken Goldfinger Tattoo Club Middelfart.

Lokalet er lejet af 27-årige Peter Sternkopf fra Kerteminde og 24-årige Patrick Suttcliffe fra Kolding. De to kammerater skal ikke selv styre nålene men ansætter en dansk tatovør, som suppleres med udenlandske tatovører fra blandt andet Rusland, Columbia og Spanien.

- Vores gode venner Andreas og Mathias har stor succes med Goldfinger Tattoo Club Sorø. Vi har fået lov at benytte navnet og håber at få samme medvind i Middelfart, hvis vi gør det ligeså seriøst, som han gør det, fortæller Peter Sternkopf.

Ingen i Middelfart

Peter Sternkopf og Patrick Sutcliffe har i flere år drømt om at åbne noget sammen.

- Der er ingen tatovører i Middelfart, byen ligger samtidig så centralt, at vi tror, vi kan trække kunder til fra hele Fyn og store dele af Jylland, forklarer Peter Sternkopf.

Goldfinger Tattoo Club Middelfart indrettes med fire tatoveringsstande og vil holde åbent mandag til lørdag.

- Prisen afhænger af, hvor dygtige tatovører vi har inde på det pågældende tidspunkt. Men vi lægger billigt ud med dagspriser på 3000-3500 kroner for at skabe liv i forretningen fra dag ét, fortæller Peter Sternkopf, der lover en festlig åbning.

- Vi har allerede lavet aftale med en del paradisoer, som vil kaste glans over åbningen, og så byder vi selvfølgelig på lidt boblevand eller en sodavand, fortæller Peter Sternkopf.

Tatovører fylder det sidste ledige butikslokale på Nytorv i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce