Middelfart: Når Lillebælt Halvmarathon løber af stablen for 10. gang her i starten af maj, vil det slutte af med et brag.

Arrangørerne bag den årlige begivenhed, der tiltrækker tusindvis af folk til Middelfart, oplyser nemlig, at T. Hansen har meldt sig klar til at fyre fyrværkeri af, når løbet slutter.

- Når vi lørdag den 6. maj runder af og siger "tak for i år og på gensyn", lukker vi vores 10 års jubilæumsløb på flotteste vis. Der bliver masser af bulder og brag, når T. Hansen er vært for et stort fyrværkeri-show, oplyses det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Mads Stryhn, der er løbsleder for Lillebælt Halvmarathon, udtaler samtidig:

- Det er så fedt, at T. Hansen, der har hovedkvarter mindre end én km fra start/målområdet, vil være med til at festligholde vores jubilæum - en fantastisk afslutning fra Danmarks største fyrværkeri-leverandør.

I anledningen af 10-året for løbet vil ruten gå over Den Nye Lillebæltsbro, som tidligere er annonceret. Dermed bliver der start-og-målområde på plænen under broen på Fyn-siden.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.

Mere om emnet

Se alle
- Det skal være det løb, jeg helst selv vil deltage i

- Det skal være det løb, jeg helst selv vil deltage i

Handlende vil have halvmaraton tilbage til bymidten

Handlende vil have halvmaraton tilbage til bymidten

10
Lillebælt Halvmarathon 2017: Her er vores rute

Lillebælt Halvmarathon 2017: Her er vores rute