Syv nye regnhaver indviet

Syv regnhaver er blevet til i kvarteret omkring Egevej. Læs om projektet i Base Bolig 20. oktober.
Foto: Peter Leth Larsen

Syv nye regnhaver indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart: Et samarbejde mellem Haveselskabet og Middelfart Kommune fik i går sin festlige markering, da syv nye private regnhaver og en å blev indviet i kvarteret omkring Egevej, Langedamsvej og AC Hansens Allé. Projektet Dit Regnvand markerer, at regnvand ikke længere skal ses som affald, der skal ledes væk i underjordiske systemer. Men som en ressource, der skal flyde på overfladen og give rekreativ merværdi.

Fyens Stiftstidendes søndagsmagasin Base Bolig har fulgt projektet fra start til slut - og besøgt Birgit Mau og Bo Smith samt Susanne Brockstedt og Jørgen Faurskov, som er to af de familier, der har deltaget. Du kan læse den store reportage i Base Bolig søndag 20. oktober - og se flere af de billeder, som fotograf Peter Leth Larsen har taget både før og efter havernes forvandling.

I de nye regnvandshaver nedsives 95 procent af tag- og overfladevandet i haverne, mens resten ledes på overfladen til åen i skoven. Projektet, der hedder Dit Regnvand, er blevet i samarbejde mellem haveejerne, kommune, Middelfart Spildevand, Haveselskabet og Niras.

Syv nye regnhaver indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce