Peter Barksø Rasmussen skal tale for middelfarterne i eftermiddag. Hans budskab til regionen er klart: luk ikke Middelfart Sygehus

Når der i eftermiddag holdes manifestation på Torvet i Middelfart for det lukningstruede sygehus, bliver det med Peter Barksø Rasmussen som taler. Han er til daglig anæstesisygeplejerske på Middelfart Sygehus, og det vil han gerne fortsætte med.

- Jeg får en stor tilfredsstillelse ud af at arbejde på et sted, hvor der er et så godtarbejdsmiljø, som der er på Middelfart Sygehus, siger han.

Middelfart Sygehus er en del af Region Syddanmarks spareplaner i 2016. Men det giver overhovedet ingen mening for Peter Barksø Rasmussen, da der netop er blevet brugt mange millioner på at sætte sygehuset i stand med nye vinduer og solceller på taget. Desuden er der mere potentiale i det nuværende sygehus, da man har flere tomme lokaler, der bare venter på at blive fyldt op.

- Jeg synes i bund og grund, at det virker meget mærkeligt, at Middelfart Sygehus er med i overvejelserne. Det er som om, man negligerer og bagatelliserer udgifterne ved nyetablering i en anden by, mens man er meget specifik omkring de besparelser, man vil få ud af det. Det virker næsten som om, at der er nogen, der virkelig ønsker sygehuset lukket. Det giver ikke mening for mig ellers, siger anæstisisygeplejersken.

Når man spørger Peter Barksø Rasmussen om, hvorfor han har sagt ja til at tale til onsdagens event på Torvet i Middelfart, påpeger han én bestemt årsag:

- Jeg håber virkelig, at vi kan rykke noget med det her.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Odenseredaktionen, hvor jeg skriver om stort og småt i byen og kommunen.

Mere om emnet

Se alle
3
Folkemøde mod lukning af fødegang

Folkemøde mod lukning af fødegang

Svendborg: Fødselssamtaler forebygger angst og depression

Svendborg: Fødselssamtaler forebygger angst og depression

Sundhedsplejerske imod spareforslag

Sundhedsplejerske imod spareforslag