Sygehuskamp: Rykker ud på gaden

Kampen for Middelfart Sygehus tilføjes endnu et kapitel, når centrale skikkelser fra Middelfart Byråd og kommunens direktør i februar mødes med regionrådsformand Stephanie Lose.
Foto: Peter Leth-Larsen

Sygehuskamp: Rykker ud på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bevæbnet med klistermærker og foldere går Middelfarts byrådspolitikere på gaden.

Sædvanligvis hedder det sig, at man i krig kæmper fra hus til hus.

I den aktuelle sygehuskrig, hvor det gælder om at bevare Middelfart Sygehus, giver det mere mening at sige, at der kæmpes fra flise til flise. I hvert fald lørdag 23. januar, hvor byrådspolitikerne kaster sig ud i at vinde sympatisører ved en lille gade-aktion.

Bevæbnet med frisktrykte foldere og klistermærker træder de frem på centrale gader. Ikke bare i Middelfart, men i hele kommunen.

Skal man tage pejling af den hidtidige opbakning, vil de snarere blive mødt af begejstring end modstand. Over 3400 har ved at skrive under markereret deres utilfredshed med den mulige lukning, som regionrådspolitikerne skal tage stilling til sidst i april, og den politiske ambition er, at man skal op at ramme omkring 10.000 underskrifter.

Jo flere, jo mere pres kan man lægge på de besluttende personer i processen, hvor regionsrådsformand Stephanie Lose (V) er den mest centrale skikkelse.

Derfor giver det også god mening, at Middelfart anført af borgmester Steen Dahlstrøm (S) mødes med hende, sandsynligvis en af de to sidste uger i februar. Med til mødet vil også være Venstres borgmesterkandidat Regitze Tilma (V), kommunaldirektør Steen Vinderslev og social og sundhedsdirektør Mette Heidemann.

Så kampen fortsætter såvel på gadeplan som i de fine mødelokaler.

Sygehuskamp: Rykker ud på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce