Succes: Humlemagasinet tiltrak flere gæster i 2017

Peder Pedersen, Humlemagasinet, havde tidligere i år stor succes med udstillingen om de Vestindiske Øer. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Succes: Humlemagasinet tiltrak flere gæster i 2017

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det privatdrevne museum Humlemagasinet fik besøg af 16.000 gæster i 2017. Hvilket er en stigning på 1000.

Harndrup: Selv om Humlemagasinet i år havde droppet aftenarrangementer med opera og operette voksede det samlede besøgstal med 1.000 gæster til 16.000.

Humlemagasinet noterer også - fremgår det af en pressemeddelelse - med tilfredshed, at de afholdte aktiviteter i årets løb har fået mange rosende ord fra gæsterne. Den historiske udstilling "De Dansk-Vestindiske Øer", som åbnede på 100-års dagen for overdragelsen til USA d31. marts 1917, har været det helt store hit med 10.000 besøgende.

- Selv rejsearrangører anbefalede kommende gæster at besøge udstillingen, idet den gav et godt indblik i såvel den vest-indiske som den Danmarks historie, fortæller Humlemagasinet.

Tre foredragsarrangementer i relation til udstillingen trak mange interesserede til Humlemagasinet.

Børge Larsen

20. maj fejredes 50 årets for"Den syngende maler", Børge Larsens optræden med Sigfred Pedersen i Harndrup forsamlingshus. Børge Larsen fortalte anekdoter fra Sigfred Pedersens liv og underholdt med viser og sange.

Med 65 stande og 2.467 deltagere satte Åben Have-arrangementet også i år rekord.

Søndag 17. juni 2018 vil der i øvrigt for 10. gang blive afholdt Åben Have med gratis adgang til haverne. 4.000 gæster fra det ganske land besøgte årets juleudstilling med pyntede juletræer og opdækkede kaffe- og spiseborde i Dagmarsalen.

Ny historisk udstilling i 2018

Forberedelserne til næste års historiske udstilling "Fra Frederik den Store til Kejser Wilhelm II" er i fuld gang. Den skal fortælle om den sidste periode med det tyske monarki, som blev afskaffet for 100 år siden i 1918. Historien beskrives gennem billeder, genstande fra perioden, postkort, geografiske kort, tegninger, malerier med mere. Endvidere er det lykkedes at låne den rejsekuffert, som Kejser Wilhelm II anvendte under sin rejse til Dorn i Holland, hvor han levede i eksil indtil sin død i 1941.

Sæsonen 2018 indledes den 14. april med åbningen af den historiske udstilling og de klargjorte forårshaver. /EXP

Succes: Humlemagasinet tiltrak flere gæster i 2017

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce