Strib Havn: Drøm om cafe eller iskiosk

Tina Jensen (tv), engageret medlem af Strib Bådeklub, tør næsten godt udstede garanti for succes til den eller de, der måtte åbne en lille cafe eller en iskiosk ved Strib Havn. Foto: Andreas Bastiansen

Strib Havn: Drøm om cafe eller iskiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skulle der være én ellere flere foretagsomme mennesker, der også kan se fidusen i at åbne cafe eller iskiosk ved Strib Bådehavn, lover bådeklubben, at den vil hjælpe så meget som overhovedet muligt.

Strib: Når det kommer til at nyde solnedgangen har folk i Strib ikke noget at skamme sig over målt i forhold til mere berømmede steder som Gammel Skagen og Hornbæk. Desværre er der ved havnen i dag ikke et naturligt sted at samle sig, hvis man bare kommer forbi.

Hverenten det så er for at se solen gå ned eller i anden anledning. Medlemmer af Strib Bådeklub har længe talt om det oplagte i, at der blev åbnet en lille cafe eller et ishus ved havnen.

- I mange andre havne er det helt naturligt. I Strib har vi ingenting, selv om udsigten er magisk, siger Tina Jensen, formand for bådeklubbens festudvalg.

Hun tør næsten godt udstede garanti for succes til den eller de, der tog udfordringen op.

- Der er i forvejen mange mennesker, som går tur langs vandet, og om sommeren kommer der mange sejlere udefra, og i bådeklubben vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at være behjælpelig. Potentialet er der helt sikkert, mener Tina Jensen.

Ideen er hermed givet videre tilsat den tanke, at den gamle smedje kunne være et muligt sted at etablere iskiosk eller en lille cafe.

Strib Havn: Drøm om cafe eller iskiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce