Stor ros til politiet

Indehaveren af Vinspecialisten i Østergade, Dennis Espersen, havde besøg af en indbrudstyv tidlig onsdag morgen. Det er tredje gang, Dennis Espersen har haft uindbudte gæster i butikken. Tyven stjal cigaretter og ødelagde for omkring 13.000-15.000 kroner.
Foto: Maria Houen Andersen

Stor ros til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: En 38-årig mand brød onsdag morgen klokken 5.10 ind i Vinspecialisten i Østergade. Et vidne så dog tyven og ringede til politiet, som kort efter fangede ham, da han var på vej væk fra stedet på en cykel.

Indehaver af butikken Dennis Espersen roser nu politiet for den hurtige indsats.

- Det er utroligt så hurtigt, de fik fat på manden. Der gik højst ti minutter fra han brød ind, til de havde fat i ham, fortæller Dennis Espersen.

Tyven tog cigaretter

- Som erhvervsdrivende føler vi os utroligt trygge, når vi ved, at politiet er i nærheden. Det er en rigtig succeshistorie, siger han.

Politibetjent Søren Brems, der var med til at anholde indbrudstyven, giver de rosende ord videre.

- Den hurtige pågribelse er en sammenblanding af et godt signalement fra vidnet og det faktum, at vi kører rundt lige i nærheden, vurderer han.

Den 38-årige, der stak af sted med cigaretter fra butikken, er varetægtsfængslet de næste fire uger, da dommeren vurderede, at han vil gå ud og begå indbrud igen, hvis han blev sluppet på fri fod.

Stor ros til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce