Stor mundfuld for Karoline-par

Susanne og Jørgen Skjoldborg bliver forpagtere af restaurationerne i Idrættens Hus i Vejle. Så nu leder de efter en arvtager til Karoline, som de har ejet i fem år.
Foto: Hans Østergaard

Stor mundfuld for Karoline-par

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYT KØKKEN: Ejere af Karoline skal drive stor restaurant i Vejle - nye kræfter til restauranten i Middelfart søges

MIDDELFART: Indehaverne af restaurant Karoline, Jørgen og Susanne Skjoldborg, står på tærsklen til en ny, stor udfordring.

Restauratørparret, der har drevet Karoline i fem år, overtager 1. maj forpagtningen af restaurationsdelen i Idrættens Hus i Vejle.

Aftalen omfatter både restaurationen og cafeteriaer i idrætscentret, der både huser messefaciliteter, sportshaller og svømmehal. Og det er en stor men spændende mundfuld, erkender den 38-årige kok.

- Det er noget helt andet, end vores restaurant her i Middelfart. I Vejle kan vi køre op til 3000 kuverter af gangen. Så der bliver noget at holde styr på. Der er 20 ansatte, så min funktion vil flytte sig fra kødgryderne til det administrative. Men jeg vil alligevel smage på sovsen, siger Jørgen Skjoldborg, der sammen med hustruen skal løfte arven efter den forrige forpagter, der går på pension efter at have drevet stedet i 30 år.

Leder efter forpagter

Den nye udfordring i Vejle får restauratørparret til at se sig om efter nye kræfter, der har lyst til at tage over i Middelfart.

- I første omgang ser vi os om efter en forpagter eller en bestyrer. Men hvis nogen har mod på at købe stedet, kan det også blive en mulighed, siger JørgenSkjoldborg.

Han føler sig ikke presset til at finde en arvtager til Karoline.

- Der er ingen panik på. Når det er sommerferie og højsæson i Karoline, så kører det på lavt blus i Vejle. Der er ikke mange kurser eller messer i de måneder. Så vi har ikke travlt med at få nogen til at tage over, siger Jørgen Skjoldborg.

Han understreger, at der ikke er tale om at lukke den landskendte restaurant ved den gamle Lillebæltsbro.

Selv om Jørgen Skjoldborg kommer til at arbejde meget i Vejle, har han og familien ingen planer om at rejse fra byen.

- Vi er glade for at bo her. Og det tager ikke mere end 20 minutter at køre til Vejle. Så vi bliver i Strib, siger han.

Stor mundfuld for Karoline-par

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce