Stoppede spritbillist og fik tæsk


Stoppede spritbillist og fik tæsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En modig og handlekraftig ung mand stoppede i går aftes en stærkt slingrende billist på Hessgade lige ud for politistationen i Middelfart.

Ifølge efterforskningsleder Thomas Anderskov fra Fyns Politi valgte den unge mand at stige ud af sin bil, da de holdt for rødt lys, gå hen og åbne fordøren på den 57-åriges bil, tage nøglen ud af tændingen i mens han sagde til den 57-årige: "Du er fuld og skal ikke køre bil".

Det passede ikke den beruserede chauffør, der steg ud af bilen og svarede: "Du kan få den her", og placerede et slag på siden af hovedet på den unge mand.
Slaget resulterede i en flækket tand og en hævet kind.

Derefter satte den 57-årige sig ind i sin bil og kørte videre. Det fik dog ikke den unge mand til at miste modet, så han fulgte efter den 57-årige i sin bil og ringede samtidig til politiet, der nåede at snuppe den 57-årige i mens han stadig sad i bilen.

Den 57-årige er nu sigtet for både vold og spirituskørsel.

Thomas Anderskov fra Fyns Politi udtaler, at det trods denne voldsomme episode er godt at gribe ind, når man oplever spritkørsel.

- Det er altid vigtigt at vurdere situationen, for selvfølgelig skal man ikke udsætte sig selv for fare. Så kan det være lige så effektivt at være et godt vidne, siger Thomas Anderskov.
Fakta
Den 57-årige nægter sig skyldig og derfor vil Fyns Politi gerne i kontakt med nogle mænd, der kørte i en håndværkerbil, og var vidner til overfaldet der skete omkring klokken 21.40 tirsdag aften.

Stoppede spritbillist og fik tæsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce