Støj kan undgås andre steder


Støj kan undgås andre steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: - Hvis Middelfart Kommune ønsker at imødekomme ønsket om mere fred og ro i sommerhusområdet omkring campingpladsen, kan den se på en afgørelse, der er truffet i en lignende sag ved Hotel Fanø Badeland, mener Bent Foss Hansen.

Han har gennem flere år klaget over støjen, men har fået den besked, at man ikke måler på den publikumsskabte støj, der kommer ved brug af legeredskaberne.

- Vi har foreslået, at målingerne bliver foretaget om aftenen, når støjen er værst, men hidtil uden held, siger Bent Foss Hansen.

Men hvis kommunen vil følge Miljøstyrelsens afgørelse fra Fanø, hvor der af naboerne blev klaget over trampoliner på legeområdet, er det ikke nødvendigt at måle om aftenen.

Miljøstyrelsen har simpelt hen forbudt anvendelse af trampolinerne efter kl. 20, og der skal også være ro indtil kl. ni om morgenen.

Normalt ville den støjfri periode ligge mellem kl. 22 og otte, men netop fordi det er et sommerhusområde, regner man med en lidt anden døgnrytme en andre steder,

Selv om trampolinerne på Fanø står i et livligt ferieområde, mener Miljøstyrelsen, at der bør være begrænsninger i det støjniveau, feriegæsterne udsættes for.

Derfor skal den publikumsrelaterede støj også medregnes i målingerne.

- De omboende har efrer Miljøstyrelsens opfattele krav på en periode, hvor aftenfreden sænker sig, og lydbilledet ikke længere er domineret af børns støjende leg, står der blandt andet i afgørelsen.

Støj kan undgås andre steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce