Støj giver skattenedsættelse


Støj giver skattenedsættelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MEDHOLD: Sommerhusejer får yderligere nedslag i ejendomsværdien på grund af støj
VEJLBY FED: Bent Foss Hansen, der har sommerhus ved siden af Vejlby Fed Camping, har fået medhold i, at det er generende med støjen fra campingpladsens gæster, specielt støjen fra brug af en nærliggende trampolin.

Så generende, at Landsskatteretten nu har givet ham endnu en nedsætttelse af ejendomværdien for hans sommerhus.

Landsskatteretten var på besigtigelse på ejendommen, inden den traf afgørelsen.

Ejendomsværdien var først vurderet til 910.000 kr., men er nu sat ned til 660.000 kr.

Om han vil anke denne afgørelse til højere instans, har han endnu ikke taget stilling til. Ankefristen er seks måneder.

- Jeg vil afvente at se, om miljøafdelingen i Middelfart Kommune vil gøre noget, for afslaget står ikke helt i forhold til det, jeg kan regne mig frem til efter Miljøstyrelsens retningslinjer, siger Bent Foss Hansen.

Efter de retningslinjer har han regnet sig frem til, at ejendomsværdien bør helt ned på 600.000 kr.

Vil helst af med støjen

- Allerhelst vil jeg da have støjproblemet løst og så betale min ejendomsskat. Men som det er nu, vil jeg ikke betale for en idyl, der ikke er her, siger han.

Problemerne med støj fra campingpladsen begyndte, da der blev etableret en hoppepude ved siden af sommerhuset, og der har været adskillige klager over støjen fra den.

I første omgang nedsatte myndighederne ejendomsværdien med 100.000 kr. En klage til Vurderingsankenævnet førte til, at vurderingen blev sat yderligere 100.000 kr. ned i 2002. Grundværdien ville man ikke sætte ned.

Men heri er Landsskatteretten uenig:

- Generne har et sådant omfang, at værdien af grunden er lavere end værdien af tilsvarende grunde i området. Retten finder således, at grundværdien 232.600 kr. er for høj og passende kan nedsættes med konkret nedslag på 50.000 kr.

- I konsekvens heraf finder retten, at ejendomsvurderingen på 710.000 kr. skal nedsættes til 660.000 kr.

- Det er ikke den nuværende ejer af campingpladsen, jeg er ude efter. Jeg ved ikke, om han var oplyst om, at der allerede i den foregående ejers tid blev givet to påbud på grund af støjen, siger Bent Foss Hansen.

- Men vi savner fred og ro i et område, Middelfart Kommune betegner som rekreativt. Det jeg ønsker, er en officiel måling af støjen, vi kan have tiltro til, siger han.

Det betyder for ham en måling, der foretages under et uanmeldt besøg om aftenen, hvor støjen er mest generende.

- Allerhelst en lørdag aften i højsæsonen, hvor der er fuld power på. Jeg ser også gerne, at der bliver foretaget en lugtmåling, for her er en ulidelig lugt at petroleum og tændvæske fra de mange griller, der er gang i, siger Bent Foss Hansen.

Støj giver skattenedsættelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce