Arrangør og musikanmelder storroser Toto, som fredag aften spillede for 3500 mennesker på engen ved Hindsgavl Slot.

Middelfart: Nok var det ikke en lun sommeraften, for vejret var mere til gummistøvler og regnslag, da 80'er-festen og Hindsgavl Slot fredag inviterede til koncert på engen ved slottet.

Toto stod øverst på plakaten, hvilket havde trukket 3500 fra nær og fjern til, og trods det omskiftelige vejr, som også bød på sol og blæst, havde de en fornøjelig aften.

Vagn Ove Hansen fra arrangørgruppen havde da også hænderne over hovedet, da avisen talte med ham lørdag formiddag for at gøre status over arrangementet, der desuden bød på musik fra The Beatophonics, som har Flemming Koch fra Middelfart som trommeslager.

- Det gik super. Det var to fantastiske koncerter. Hvis vi tager hovednavnet Toto, er det formiddabelt, hvad de laver, siger Vagn Over Hansen, der talte med et hollandsk par, som havde set bandet onsdag i Sverige, torsdag i Ringsted og foruden koncerten på Hindsgavl Slot skulle høre dem lørdag i Norge og i Schweiz i næste uge.

- Jeg talte med nogle andre, som havde hørt dem i Sønderborg for to år siden, og dengang havde de syntes, at lyden var fantastisk, men Toto havde virkelig ramt lyden i Middelfart, selvom de ikke havde lavet lydprøve, fortæller Vagn Ove Hansen.

Også musikbladet Gaffas anmelder Christian Weigel er begejstret for Toto-koncerten. Han giver koncerten på slottet fem ud af seks stjerner.

Planlægger koncert næste år

Økonomisk var der også en god aften.

- Vi runder de 3500 solgte billetter, og det er vi mægtig tilfredse med. Vi oplever også, at Hindsgavl Slot havde en rigtig god dag, så allerede i går (fredag, red.) havde vi et møde med en musikkøbmand om et arrangement i 2018 på samme plads. For når vi tænker på, hvor meget vand vi har fået, er den rigtig god, selvom der var blødt nogle steder, men det ville det have været alle steder. Der er god plads til 4000-5000 mennesker, så det er helt sikkert, vi vender tilbage på et tidspunkt, forklarer Vagn Ove Hansen.

Men hvad der kommer på programmet næste år, vil han gerne vente med at afsløre.

- Jeg kan røbe så meget, at der bliver et show på en anden måde end det i går (fredag, red.), siger Vagn Ove Hansen, som tilføjer, at der bliver arbejdet med et konkret navn.

  • Skovrider_Henrik_(2015)_016

    Af:

    Jeg er journalist og jourhavende på Fyens.dk.

Mere om emnet

Se alle
Toto-koncert giver plus på 100.000 til fodboldklub

Toto-koncert giver plus på 100.000 til fodboldklub

Middelfart-musiker: - Det bliver kraftedme fedt at varme op for Toto

Middelfart-musiker: - Det bliver kraftedme fedt at varme op for Toto

Hindsgavl Slot: - Toto spiller ind i vores eget brand

Hindsgavl Slot: - Toto spiller ind i vores eget brand