Stjerner vender tilbage


Stjerner vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART:Efteråret byder på flere store koncertoplevelser i Middelfart.

Rock Under Broen offentliggør nu et program med tre store begivenheder.

11. september præsenteres Danser Med Drenge i Multisalen på Vestre Skole. Det danske orkester, der har fået ny luft under vingerne med de klassiske hits fra 90'erne. Bandet spillede på teltscenen ved årets Rock Under Broen. Og efter en forrygende koncert, der var ved at vælte teltet, ønsker Rock Under Broen at give middelfarterne et gensyn med Danser Med Drenge.

- Efter koncerten var Danser Med Drenge næsten helt fornærmede over, at de ikke fik mulighed for at give publikum en længere koncert. Men vi blev nødt til at stoppe det populære band, fordi der startede en ny koncert på den store scene, siger Bent Frandsen fra Rock Under Broen.

Han forventer også, at der kommer liv i publikum, når sidste års succesfulde tyrolerfest gentages i Lillebæltshallerne 22. oktober. Eneste forskel fra sidste år er, at der bliver plads til langt flere publikummer i år.

- Vi udvider, så vi tager to haller i brug. Det er vi ganske enkelt nødt til, fordi vi allerede på forhånd har solgt 600 billetter, siger Bent Frandsen.

13. november bliver dermulighed for et gensyn med et andet af de succesfulde bands, der gæstede Rock Under Broen i år. Danske Swan Lee med Pernille Rosendahl i front kommer til Middelfart.

- Vi planlægger som udgangspunkt at holde koncerten i Multisalen, hvor der er en god intim stemning. Men hvis vi sælger flere end 600-700 billetter, flytter vi i Lillebæltshallerne, siger Bent Frandsen.

Stjerner vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce