Stilladsflytning stopper togene


Stilladsflytning stopper togene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: De kommende to weekender må sene rejsende belave sig på at skulle krydse Lillebælt i busser. Den gamle Lillebæltsbro lukkes, fordi det stillads, der laves malerarbejde på broen fra, skal flyttes, så et nyt stykke bro kan blive shinet op.

Broen er underkastet en ansigtsløftning, der skal vare i alt fem år. Fire gamle lag maling skal skrælles af, og fire nye skal ovenpå, før broen igen får fred.

Det betyder, at der ikke i fire nætter er plads til både at flytte stillads og samtidig lade tog passere på broens skinnelegeme.

Det resulterer i, at der ikke kører tog over broen nætterne efter på lørdag og søndag samt nætterne efter lørdag den 23. og søndag den 24. oktober.

Bustransport

Spærringen gælder både InterCity-togene mellem København og Jylland og regionaltogene på strækningen Odense-Fredericia. Spærringen er i begge retninger.

Passagererne skal i stedet med bus mellem Middelfart og Fredericia/Kolding, og det medfører en længere rejsetid.

De to lørdage er det InterCity-forbindelsen med afgang fra København H klokken 21.30 og resten af natten, der ikke kører mellem Middelfart og Fredericia/Kolding, og de to søndage InterCity-toget med afgang fra København H kl. 22.00 og resten af natten.

I modsat retning berører brospærringen InterCity-toget fra Fredericia kl. 0.09 med ankomst til København H klokken 2.18 og afgangen fra Fredericia klokken 3.12 med ankomst København H klokken 5.35, samt InterCity-forbindelsen med afgang fra Sønderborg klokken 22.00 og ankomst til Odense klokken 0.20.

Regionaltogene fra Odense klokken 22.34 og klokken 23.34 er de to lørdage erstattet af bus på strækningen Middelfart-Fredericia.

På de to søndage er det afgangen fra Odense klokken 23.34.

Stilladsflytning stopper togene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce