Startskuddet lyder: 50 nye stillinger kan nu søges i Middelfart

Gældsstyrelsens indflytning i Teglgårdsparken sidst i juni blev blev markeret med brunsviger, taler og snoreklip af bl.a. skatteminister Karsten Lauritzen og borgmester Johannes Lundsfryd og Gældsstyrelsens direktør Lars Nordahl Lemvigh til venstre. Teglgårdsparken kommer i første omgang til at danne ramme om 230 statslige arbejdspladser, Det tal, vil som tidligere fortalt i Fyens Stiftstidende, hurtigt vokse til 360. Gældsstyrelsen har fredag morgen slået 50 af de nye stillinger op på www.gaeldst.dk/job Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Startskuddet lyder: 50 nye stillinger kan nu søges i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gældsstyrelsen i Teglgårdsparken har fredag morgen slået 50 nye stillinger op på én gang som led i den igangværende oprustning.

Middelfart: Det er ikke hver dag, der slås 50 nye stillinger op på én dag i Middelfart. Men det er sket fredag morgen, hvor den nye Gældsstyrelse i Teglgårdsparken har lagt 50 friske stillingsopslag op på styrelsens hjemmeside som led i bestræbelserne på at styrke inddrivelsen af gælden til det offentlige.

230 ansatte fulgte med, da Gældsstyrelsen sidst i juni rykkede ind i Teglgårdsparken med sit hovedsæde og det ene af styrelsens syv nye driftscentre. Allerede på det tidspunkt blev det bebudet, at antallet af ansatte, primært i driftcenteret, i løbet af kort tid ville vokse med 130 til i alt 360. Og det er 50 af disse nye stillinger, som nu er slået op.

De nye medarbejdere søges inden for et bredt, fagligt og uddannelsesmæssigt felt. For eksempel kan man have en baggrund som kontor- eller revisorassistent, finansøkonom eller have en bachelor eller kandidatgrad i jura, finans, offentlig administration eller økonomi. - Vi har først og fremmest fokus på faglighed og menneskelige egenskaber. Når vi arbejder med inddrivelse, står vi ofte over for mennesker, der er havnet i en økonomisk svær situation. Derfor er det vigtigt, at vores kommende medarbejdere er i stand til at etablere en konstruktiv dialog med borgerne baseret på gensidig respekt, tillid og forståelse, siger underdirektør i Gældsstyrelsen Ulrik Pedersen.

En nyansat i Gældsstyrelsen kommer igennem et fire ugers introduktionsforløb, hvor vedkommende bliver sat ind i Gældsstyrelsens arbejdsområder herunder blandt andet forvaltnings- og skattelovgivning.

Om Gældsstyrelsen
Den 1. juli 2018 blev SKAT erstattet af syv nye styrelser.Gældsstyrelsen er etableret under Skatteministeriet og har ansvaret for at inddrive borgeres og virksomheders gæld til det offentlige.

Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart og har adresser syv steder i landet. Foruden Middelfart er det Ringkøbing, Thisted, Tønder, Grenaa, Roskilde og Randers.

Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere.

Forskellige opgaver

De nye medarbejdere vil komme til at håndtere mange forskellige opgaver som blandt andet sagsbehandling på inddrivelsesopgaver, retskraftsvurdering af de forskellige krav som Gældsstyrelsen skal inddrive, håndtering af henvendelser via telefon og mail samt bogføring af indbetalinger.

Gældsstyrelsen søger derfor også både sagsbehandlere, fogeder og specialister i insolvens, der skal veksle mellem at arbejde ved et skrivebord og ud på landevejene.

Hvis man er interesseret i at høre mere om stillingerne, er der åbent hus i Teglgårdsparken 99 den 20. august fra klokken 16.30-18.30. Ansøgningsfristen er den 26. august, og stillingsopslagene kan ses på gaeldst.dk/job.

Startskuddet lyder: 50 nye stillinger kan nu søges i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce