Sportsnavne


Sportsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I pulje 3 mødtes Serie 2-holdene Gelsted og Strib i lørdags til en kamp, som aldrig for alvor bød på spænding. Første halvleg var fyldt med fejlafleveringer, og tempoet fik langtfra spillerne til at miste pusten.

For Gelsted så det bedre ud i kampens anden del, hvor Kim Jørgensen efter 10 minutter bragte holdet foran 1-0. Målet gav Gelsted gejst, mens Strib faldt sammen og brændte den eneste reelle chance, de spillede sig op til.

Kim Jørgensen sparkede endnu et mål ind på resultattavlen, inden kampen blev fløjtet af, og Strib-spillerne kunne takke deres målmand, Phillip Bilde, for, at nederlaget ikke blev større.

Båring/Nr. Aaby Badminton Klub (BNBK) tog i lørdags imod Odenses BK 77 til sæsonens første turneringskamp i Serie 1. Debutanten Kurt Andersen spillede sig til en flot sejr i herredouble sammen med sin makker - den netop tilbagevendte Bjarne Frandsen.

Også i mixed doublen brillerede Kurt Andersen sammen med Nicoline Andersen og hev en sikker sejr i land.

Alt i alt blev det 10-3 til BNBK i sæsonens første opgør.

I Serie 2, pulje 1, så det sort ud for bundholdet FBH, da det havde besøg af Hårslev BK i lørdags.

- Der var store problemer i begge felter, siger holdets træner, Bo Andersen, og problemerne førte FBH til endnu et nederlag.

Selvom især Martin Bak udmærkede sig med god opdækning og hurtige ben, var indsatsen i forsvaret generelt for svag.

Og det så ikke meget bedre ud i den anden ende af banen, hvor angrebet kun kom til få chancer og ikke formåede at udnytte dem.

Hårslev kunne smilende forlade kampen med en sejr på 3-0.

Middelfart Badminton Klub fik en ærgerlig start på sæsonen, da spillerne lørdag mødte topholdet Haderslev i 3. divisionskampen på hjemmebane.

Haderslev var nådeløs og udspillede fuldstændigt deres vestfynske modstandere. Dog lykkedes det Middelfart at overmande gæsterne i tredje og fjerde herresingle, og også i damedouble præsterede Carina Haushildt og Pernille Andersen at løbe af med sejren.

Middelfart var ikke i stand til at følge med Haderslev i resten af kampene og endte med at tabe 10-3 til et på dagen langt bedre hold.

Sportsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce