Sportsnavne


Sportsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gelsted G & IF kunne, med en hjemmesejr over Kerte GF onsdag den. 18 juni, sikre sig at blive i fodboldens Serie 4, pulje 4 endnu en sæson.

Hvis de tabte, ville deres overlevelse være afhængig af ,at Assens FC tabte deres sidste kamp, da det kun er et point, der adskiller de to bundhold.

Gelsted kom godt med fra start, men det er gæsterne, der på et frisparksmål, kommer foran. 0-1.

Men på et flot hovedstød er det Rasmus Nielsen, der kommer højest, og bringer hjemmeholdet på 1-1.

Glæden er dog kort, da Kerte kommer på 2-1 i første halvleg og kan gå til pausen med en føring.

I anden halvleg er det Kerte, der kommer bedst fra start og bringer sig på 1-3 efter kun tre minutter. Men bare syv minutter senere er det indskiftede Mark G. Nielsen, der bringer Gelsted ind i kampen igen med en tunnel på målmanden og scoring til 2-3. Gæsterne skal dog ikke bruge lang tid til at ryste den scoring af sig og beviser, at de er farlige foran målet ved at komme på 2-4.

Gelsted får tilkæmpet sig et frispark, som Rasmus Nielsen endnu engang sætter hovedet på, og puster ny spænding i kampen med målet til 3-4. I sidste ende er det dog gæsterne, der er stærkest og kan holde hovedet koldt.

De scorer endnu engang og vinder kampen med 3-5. Nu kunne Gelsted kun vente på resultatet fra Assens' kamp. Gelsted var heldige. Assens FC tabte, og Gelsted får endnu en sæson i serie 4.

Gelsted store problem denne sæson har været få faste mænd på holdet og for få til træning.

Holdleder Michael Kramer forudser, at dette også vil blive et problem i den kommende sæson.

Træner og holdleder i Gelsted har et møde den kommende torsdag, hvor der skal diskuteres Gelsted G & IF's fremtid.

MG & BK i fodboldens serie 2, pulje 3 var på besøg ved Hårby BK i fredagens kamp. Gæsterne havde inden kampen allerede sikret sig en oprykning til næste sæson. Selvom MG & BK var tophold, var det ikke noget, der skræmte hjemmeholdet.

De gik ind i kampen med oprejst pande og havde ikke i sinde at lægge sig ned.

Begge hold spillede flot fodbold, men det er alligevel gæsterne, der formår at komme til de største chancer.

Og efter 25 minutters spil er det Jacob Kongstad, der bringer gæsterne i front med en scoring til 0-1. Hårby fortsætter sit flotte spil, og det samme gør MG & BK. Kort før første halvleg er overstået, får gæsternes Michael Hem et gult kort og må forlade banen.

En mand i undertal får gæsterne alligevel tilkæmpet sig et straffespark, som Henrik Andersen skal sparke. Desværre rammer han overliggeren, og pausestillingen er 0-1. I anden halvleg er MG & BK stadig en mand i undertal i de første minutter, og det udnytter Hårby og tager styringen e første 20 minutter. Herefter vågner MG & BK dog igen og overtager kampen. Esben Hansen fra gæsterne får et gult kort, men da Hårby allerede selv har fået et, påvirker det denne gang ikke spillet. Med bare ti minutter igen, er Jacob Kongstad igen på pletten og scorer til 0-2, hvilket også bliver kampens resultat.

I den kommende sæson i serie 1 regner træner Ejner Møller ikke med, at MG & BK vil komme til at ligge i bunden. Holdet får forstærkninger i form af spillere, der vender tilbage til klubben, fra blandt andet militæret.

Samtidig har ingen, endnu, meldt deres afgang fra klubben i den kommende sæson, så Ejner Møller ser lyst på en kommende sæson, og i en stærkere serie.

Da Middelfart Stingers tog imod Odense Swans i lørdagens footballkamp i U16 regionalrækken, havde de en stor opgave foran sig. Sidst de to hold mødtes, var Odense stærkest, og det hele endte med at dommeren stoppede kampen på "mercy-rule". Denne regel betyder, at fører et hold med 50 point, eller derover, stoppes kampen.

Denne lørdag viste det sig hurtigt, at Odense er et stærkere hold end Middelfart.

Hjemmeholdet havde en ny mand på Quaterback pladsen, Andreas Hellos, der gjorde en god figur kampen igennem. Fullbacken Jack Poulsen, der blev kampens spiller for hjemmeholdets offence, leverede en rigtig mandfolk-præstation, ved at slide sig igennem Odenses forsvar med et par modstandere hængende efter sig.

Men i sidste ende kunne hverken han eller kampens spiller i defence, Paw Henriksen, forhindre at Middelfart Stingers endnu en gang måtte lide nederlag til Odense Swans, der vandt 0-52. Så endnu engang var det "mercy-rule" der trådte i kraft.

Nu går spillerne på en sommerpause og har først næste kamp den 31. august mod Roskilde Kings. Middelfart mister en del spillere til efterskoler.

Drengene har dog lovet træner Kristian Karlsen, at de vil være klar på kampe i weekenderne. Men ikke alle tager på efterskole. En enkelt tager helt til USA. Niclas Hornum skal gå på highschool og samtidig prøve kræfter med de amerikanske footballspillere.

Sportsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce