Sportsnavne


Sportsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gelsted G & IF var på "sygebesøg" ved Hospitalets FK.

Gæsterne stillede op med kun én udskifter, og da Gelsteds Frederik Jørgensen måtte forlade fodboldkampen i serie 4, pulje 4, med en skade efter bare ti minutter, var Gelsted stærkt svækket.

Hjemmeholdet fik også sat hele tre mål ind i 1. halvleg inden gæsternes Thomas Lyngså fik reduceret til 3-1.

I 2. halvleg fik hjemmeholdet sendt en mand ud, efter at have modtaget to gule kort for brok mod kampens dommer, Bo Rasmussen. Men dette til trods kom Hospitalet på 4-1, inden Morten Christensen, ti minutter før tid, pyntede på resultatet til cifrene 4 - 3.

Datoen til trods blev fredag d. 13. -opgøret mellem MG & BK og Gelsted G & IF aldrig nogen gyser, men derimod en velspillet kamp i serie 2.

Selv om gæsterne fra Gelsted ikke har noget at spille for, kom de med en stor gejst og spillelyst. De var farlige på kontra, men manglede ofte det sidste for at få bolden i nettet, men det kunne hjemmeholdets, MG & BKs, Dee Rosh. Efter cirka 20 minutter bragte han hjemmeholdet foran 1-0 med et flot hovedstødsmål.

I 2. halvleg fik MG & BK et gult kort, og de måtte spille med en mand i undertal for en tid. Dette udnyttede gæsterne, og de overtog kampen i den første halve time. Her bragte de sig også på 1-1. Otte minutter før tid fik MG & BK tilkendt et frispark, som Henrik Andersen scorede direkte på og sørgede for sejr til hjemmeholdet med resultatet 2 - 1.

Dermed er træner Ejner Møllers tropper uhyggeligt tæt på oprydningen til serie 1. Før sidste spillerunde er MG & BK tre point foran Ubberud og har en målscore, der er seks mål bedre.

I samme række klarede Strib frisag i bunden med en 1-0 sejr ude mod Chang. Holdet kan nu ikke længere rykke ned.

Kajak-kvinderne Pernille Svane og Jette Bælum havde en fin tur til Viborg i weekenden. Her tog de nemlig sejren i de Åbne Jyske Mesterskaber i maraton. Strømmen-roerne tilbagelagde de 22 kilometer på 1:48:24, hvilket er en gennemsnitshastighed på cirka 11 kilometer i timen.

Sportsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce