Sportsnavne


Sportsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strib IF var på besøg i Skalbjerg BK, i Serie 2 pulje 3, i en målrig fodboldkamp. Efter bare 20 minutter havde gæsterne bragt sig foran med 0 - 3 efter mål af Kian Thygesen, Daniel Jensen og Jeppe Strynø. Herefter gik Strib i stå, og hjemmeholdet udnyttede det straks, og kom på 2 - 3.

Da der var 30 minutter tilbage af kampen, satte Mathias Bilde liv i Strib igen, med en scoring til 2 - 4. Men måske for meget liv, for gæsterne fik hele tre gule kort til Søren Mehl, Anders Jensen og Jakob Buus. Så de sidste 10 minutter af kampen måtte Strib spille otte mod 11.

Dette forhindrede dog ikke Anders Øde i at sætte endnu et mål ind, til slutresultatet 2 - 5 til gæsterne.

MG & BK satte Assens FC (2) på plads i en utrolig varm fodboldkamp i serie 3, pulje 6. Gæsterne fra MG & BK viste fra første fløjt, at det var dem, der var det stærkeste hold, selv om Assens FC lå højere placeret. Efter første halvleg var gæsterne foran 0 - 4, på mål af Per Gram, der scorede to gange, Alexander Krause og Daniel Jensen.

I anden halvleg var MG &BK stadig oppe i tempo, og kom foran med 0 - 8 på mål af Kim Hansen, Jeppe Hansen, Søren Andersen og Alexander Kruse. Med 12 minutter igen, fik hjemmeholdet pyntet lidt på resultatet med en scoring til 1 - 8.

I serie 2, pulje 3 havde bundholdet besøg af Gelsted G &IF. OB pressede og havde chancer, men de fik ikke udnyttet dem. Herefter tog gæsterne over, og efter 19 minutter var det Mads Hjorth, der sendte Gelsted på vinderkurs.

I anden halvleg kom OB endnu engang og lagde et pres, men endnu engang scorede Gelsted. Efter 63 minutter var det Ahmedin Turkanovic der sendte gæsterne på 0 - 2.

Bare seks minutter efter var Mads Hjorth på pletten igen, med mål til 0 - 3. I det 81. og 87. minut var det Johnny Larsen, der scorede kampens sidste to mål tilslutresultatet 0 - 5 til Gelsted.

I Ejby var der blomster til en trofast kvinde, da Ejby IK i lørdags fejrede sin 75-års fødselsdag med reception. Ebba Jørgensen har været medlem af klubben siden 1955. I dag slår hun sine folder på motionsholdet i klubbens gymnastikafdeling.

Sportsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce