Sport og kreativitet i den 3. alder

Glimt fra en tidligere messe. Pr-foto

Sport og kreativitet i den 3. alder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messe viser, hvad foreninger og klubber kan tilbyde seniorer/pensionister.

Middelfart: Alle over 60 år har særlig grund til at være aktive og indgå i fællesskaber. Det er både godt for sundheden og letter også overgangen fra arbejdsliv til den tredje alder. Det forebygger også både ensomhed og demens, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Derfor inviterer Sundhedsafdelingen, Ældrerådet og Frivilligcentret i Middelfart Kommune til aktivitetsmesse i Lillebæltshallerne 2. februar kl. 13-16.

Det er vigtigt at motionere både kroppen og de små grå - helst i samvær med andre mennesker.

På messen giver man overblikket over de mange forskellige foreninger og klubber, der tilbyder aktiviteter for seniorer/pensionister i Middelfart Kommune via repræsentanter for det sportslige, kreative og det sociale foreningsliv. - Jeg er rigtigt glad for det gode samarbejde mellem de frivillige foreninger og Middelfart Kommune. Aktivitetsmessen er et godt initiativ til at synliggøre de mange frivillige tilbud og skabe kontakter, udtaler borgmester Johannes Lundsfryd (S), der åbner messen. Rikke Rytter Lindegaard, som er konstitueret sundhedschef i Middelfart Kommune, siger: - Vi holder aktivitetsmesser i kommunen for at synliggøre de foreninger og aktiviteter, som borgere over 60 år kan benytte sig af i deres nærområde. Vi ved, at det er afgørende at holde sig i gang, når vi kommer op i alderen. Fokus kan være på fysisk aktivitet, kreative aktiviteter eller anden form for aktivitet. Der er lodtrækningspræmier - hovedpræmien er to billetter til Bridgewalking. /EXP

Sport og kreativitet i den 3. alder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce