Spor koldt efter pengekup


Spor koldt efter pengekup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet må henlægge sagen om tyveri fra værditransport, hvor gerningsmændene lukkede vægter inde i Føtex ved at barrikadere døren

Middelfart Politiet har netop frafaldet sigtelserne mod tre mænd i sagen om et tyveri fra en værditransport ved Føtex i Middelfart.

Tyveriet skete 31. oktober - klokken 01.14.

Efterforskningsleder Thomas Anderskov har tidligere været sparsom med oplysninger, men han fortæller nu, at gerningsmændene slap væk med penge, fordi de lukkede vægteren inde, da han var gået ind for at hente et beløb i Føtex.

- De blokerer døren udefra. Med nogle trælægter, som er stjålet ved en nærliggende Netto, som er under opførelse, fortæller Thomas Anderskov.

Mens vægteren var lukket inde, gik gerningsmændene løs på værditransporten og stjal et ikke offentliggjort beløb, inden de kørte fra stedet.

Mørk Mercedes brændt af

Vidner ledte politiet på sporet af en stor, mørk Mercedes, som viste sig at være stjålet ved et indbrud i Odense.

Den bil fandt betjente en lille halv time efter tyveriet i Middelfart udbrændt i Kolding.

- Derfra har vi haft kig på en større firehjulstrækker, siger Thomas Anderskov og fortæller, at Fyns Politi har samarbejdet med flere andre politikredse om sagen.

I november blev en bil stoppet i Silkeborg, og den gav nye spor at arbejde med.

- Sidenhen bliver der ransaget tre adresser, og én person bliver varetægtsfængslet og to sigtet, fortæller Thomas Anderskov.

Kan ikke komme videre

Den varetægtsfængslede nåede dog ikke at sidde længe, inden han igen blev løsladt.

Og nu står Fyns Politi i den situation, at de ikke kan komme videre med efterforskningen.

- Vi er nødt til at sige, at vi har udtømt mulighederne for nuværende, siger Thomas Anderskov, som er ærgerlig over situationen.

Men han forsikrer, at sagen ikke lægges længere væk, end at politiet er klar til at kaste sig over den igen, hvis der skulle komme nye oplysninger.

Blandt andet er det aldrig lykkedes betjentene - trods flere efterlysninger i pressen - at finde føreren af en bil, som kørte ad Kløvervej og stoppede ved Hollændervej, mens tyveriet skete.

Politiet vil stadig gerne høre fra vedkommende, som måske kan have relevante oplysninger til efterforskningen.

Spor koldt efter pengekup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce