Sponsorer fik fuld valuta


Sponsorer fik fuld valuta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart: En halv million sponsorkroner burde lune godt i de fleste klubkasser. Men ikke i MG&BK’s. For på nær 3000 kroner blev alle sponsorindtægterne i 2009 brugt på - sponsorerne. 304.000 kroner blev brugt på en fodboldtur til England for sponsorerne, og 228.000 kroner på "sponsoromkostninger".

Det fremgår af det årsregnskab, der blev fremlagt på klubbens generalforsamling torsdag aften.

Debatten blandt de cirka 40 fremmødte i klubhuset på Færøvej stod ikke mindst Søren Kjærås for. Han stillede en række kritiske spørgsmål til regnskabet, og avisen har talt med ham efter generalforsamlingen.

- Jeg spurgte blandt andet om, hvordan man kan forsvare at bruge en halv million kroner på sponsorpleje, når der ikke kan blive råd til en afslutningsfest for ungdomsspillerne, siger Søren Kjærås, der har en datter, som spiller på MG&BK’s U14-pigehold.

Turen var lovet på forhånd

Formanden for MG&BK, Knud Herbert Sørensen, fortæller, at der er en god forklaring på, at sponsor-regnskabet ser ud, som det gør.

- Vi skal tilbage til 2008, hvor vi ikke havde råd til at lave sponsorturen. Vi fik bemyndigelse af generalforsamlingen og sponsorerne til at lave en tur i 2009, der var dobbelt så dyr. Samtidig kom finanskrisen, så vi fik ikke den sponsorindtægt på 1.050.000 kroner i 2009, som vi havde budgetteret med. Det er selvfølgelig ad helvede til, men det er ikke kun MG&BK, der er blevet ramt af krisen, siger Knud Herbert Sørensen.
At gøre som i 2008 og aflyse sponsorturen kunne heller ikke komme på tale.

- Vi er juridisk forpligtet til at afholde turen (en del af sponsoraftalen red.). Og når man skal til London og skaffe billetter, skal man gå tidligt i gang, siger Knud Herbert Sørensen.

Sponsorer fik fuld valuta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce