Speedwaykører får sponsor i hus

A/S Ovethi ? Dansk Dæk Service og dæk.dk fortsætter som hovedsponsor for speedwaykører Peter Kildemand. Her ses Peter Kildemand sammen med Thomas Thinggaard, der er medejer af A/S Ovethi og dæk.dk. Pr-foto 

Speedwaykører får sponsor i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedsponsoren på plads for 28-årige Peter Kildemand, som vil kvalificere sig til VM-serien i 2019.

Fjelsted: Snart skal speedwaycyklerne luftes igen, og den 28-årige speedwaykører Peter Kildemand fra Fjelsted er klar til at starte sæsonen i marts med nye cykler.

Han har således netop fået sin 2018-hovedsponsoraftale på papir:

- For tredje år i træk har Peter Kildemand skrevet sponsoraftale med A/S Ovethi og dæk.dk om den vigtigste af alle årets aftaler udover det sportslige, oplyses det i en pressemeddelelse, hvortil Peter Kildemand supplerer:

- Det betyder rigtig meget for mig og mit team, at sponsoraftalen er kommet i stand:

Nu kan den 28-årige speedwaykører knokle videre mod sine mål, som blandt andet er at få en topplacering ved årets SEC - Speedway European Championship - og at slutte blandt top-3 i årets kvalifikationsafdelinger til næste års Grand Prix-serie, som er at sammenligne med VM.

- Selv om jeg ikke sluttede stærkt sidste år, så har mit team og jeg fået en masse vigtig erfaring. Det nye udgangspunkt er godt, forklarer Peter Kildemand. /EXP

Speedwaykører får sponsor i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce