Snart sætter Clay skilte op ved motorvejen

Sådan kommer de nye skilte til at se ud. Clay viser den moderne kunstnerkeramik i form af en stiliseret udgave af den store Peter Brandes krukke, mens skålen repræsenterer studiokeramikken. Pr-illustration

Snart sætter Clay skilte op ved motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keramikmuseet må sætte to attraktionsskilte op ved motorvej.

Middelfart: Keramikmuseet Clay bliver i bogstaveligste forstand mere synligt.

Museet har fået tilladelse fra Vejdirektoratet til at sætte to af de brune turistattraktions-skilte op ved motorvejen. De ventes på plads senest i løbet af den første uge i det nye år, skriver Clay i en pressemeddelelse.

Direktør Pia Wirnfeldt håber, at besøgstallet bliver endnu flottere, når man bliver eksponeret for 74.000 bilister i døgnet.

Over 43.000 gæster har igen i år valgt at besøge museet i Middelfart, der bland andet har haft den hidtil største præsentation af Axel Saltos keramiske livsværk på plakaten. Dermed når man op på samme niveau som i 2016, tilføjes det. - Det viser, at gæsterne ikke længere kommer på grund af nyhedens interesse, men at vi kan fastholde et publikumstal, der rundt regnet er blevet tredoblet i forhold til det antal, vi havde før museets udvidelse, udtaler Pia Wirnfeldt i pressemeddelelsen.

- Tilladelsen kom allerede i foråret, men arbejdet med at designe og udføre skiltet har været mange måneder undervejs. Adskillige forslag har været frem og tilbage mellem Vejdirektoratets grafiker og os, før vi fandt frem til det helt rigtige design. Motivet på skiltet skal afspejle museets dna. Vi har derfor valgt at vise den moderne kunstnerkeramik, fortæller Pia Wirnfeldt. Attraktioner skal selv betale for skiltene. Udgiften løber op i næsten 100.000 kroner. - Det er en meget stor post på budgettet, men også en fantastisk mulighed for at eksponere os, siger direktøren. /EXP

Snart sætter Clay skilte op ved motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce