Smørrebrød i miniature-forklædning går som varmt brød

Det kræver en bestilling på mindst 100 styk, før Rasmus Jørgensen sender kokken Jon Højlund i køkkenet for at lave smørrebrød i tapas-størrelse. Foto: Søren Gottwald

Smørrebrød i miniature-forklædning går som varmt brød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere og flere får smag for Middelfartfirmaet Nordisk Smørrebrøds tilbud om smørrebrød anrettet som tapas.

Middelfart: Rasmus Jørgensen har aldrig været bange for at kaste sig ud i nye projekter ved siden af sin populære og indbringende Café Razz på Middelfarts havnefront.

Sidste skud på stammen er Nordisk Smørrebrød, som han åbnede sidste år som en mad-ud-af-huset-afdeling baseret på traditionel, dansk smørrebrød, men i miniature-størrelser anrettet som tapas.

Selv om Rasmus Jørgensen kun har ofret beskedne ressourcer på markedsføring, får flere og flere danskere smag for det nye koncept, og hans syv kokke på Café Razz laver nu tapas-anrettet smørrebrød til hele landet.

Chaufføren er flere gange om ugen på Sjælland med småt-men-godt fra Nordisk Smørrebrød, og mandag eftermiddag var det Fredericia Håndboldklubs sponsorer, som satte tænderne i små brød med frikadeller roastbeef, flæskesteg sild og andre ting. I alt 1600 stykker anrettet som tapas, kunne sponsorerne kaste sig over.

Udvikler forretningen

- Vi vil gerne hele tiden udvikle forretningen, og det har vist sig at været en rigtig god ídé med vores tapas-smørrebrød, som vi sælger mere og mere af. Alene i august leverede vi over 10.000 stykker til otte firmaer og foreninger, fortæller Rasmus Jørgensen og føjer til, at også private benytter det, blandt andet til barnedåb, konfirmationer og fødselsdage, når man gerne vil give gæsterne en anderledes oplevelse.

Der findes 16 forskellige varianter, en bestilling skal være på mindst 100 styk. Priserne svinger omkring 16-20 kroner afhængig af hvilket pålæg og pynt, der toppes op med.

Omdrejningspunktet for Nordisk Smørrebrød er hjemmesiden af samme navn.

Smørrebrød i miniature-forklædning går som varmt brød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce