Små partier vil lukke svømmehallen

Arkivfoto.
Foto: RUMLE SKAFTE

Små partier vil lukke svømmehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikale og Helhedslisten foreslog at lukke Strib Svømmehal.

Ud over det allerede kendte stof dukkede der et par artige overraskelser op under 1. behandlingen i byrådssalen i aftes. Et par overraskelser, der kom fra to af de i Middelfart Byråd små partier, Det Radikale Venstre og Helhedslisten.

- Luk Strib Svømmehal, lød det samstemmende fra Niels Andersen (R) og Alex Gren (H).

- Det er naturligvis ikke rart at lukke kommunens eneste svømmehal, men der bruges rigtig mange penge på den, og de børnefamilier, jeg har talt med, kører alligevel til Fredericia, sagde Niels Andersen, der også inddrog de i alt 615 ture i bus, som kommunens skoleelever skal bruge for at få svømmeundervisning.

- Det harmonerer jo ikke med at ville være en grøn kommune, mente Niels Andersen, der som alternativ foreslår, at svømmeundervisningen i stedet komprimeres til lejrskoler og ekskursioner.

Middelfart Kommune giver et årligt driftstilskud på 1.475.000 kroner til den selvejende institution Strib Svømmehal.

Helhedslistens Alex Gren havde også kig på svømmehallen.

- Er det eksempelvis fornuftigt at at skære ned på den kollektive trafik og samtidig blive ved med at bruge penge på en nedslidt svømmehal, som ingen kan komme hen til i busser, spurgte han retorisk.

- Meget af kommunens svømmeundervisning foregår jo i bus til og fra Strib, sagde han.

Bibliotek i søgelyset

Og står det til Alex Gren, må også Strib Bibliotek holde for.

- Biblioteket ligger meget tæt på hovedbiblioteket på Kulturøen. Da vi lukkede biblioteker i oplandet sidste år, så vi, at antallet af udlån steg. Det kan vi gøre igen, sagde han.

Seks af byrådets 25 medlemmer har adresse i Strib-området. Det er de to Venstre-folk Knud Warming og Regitze Tilma, de to konservative Morten Weiss Pedersen og Johannes Gregersen samt socialdemokraterne Allan Buch og Bente Nørgaard Sørensen.

Små partier vil lukke svømmehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce