Slut med revy i Harndrup


Slut med revy i Harndrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæumsforestilling blev den sidste.

HARNDRUP: De fik lige akkurat 25-års jubilæumsforestillingen med, revyfolket i Harndrup. Men så er det også slut. Harndrup Borgerforening vil ikke længere arrangere den årlige og legendariske revy.

- Vi mangler en 8-10 stykker til revyen. Der er stadig mange tilskuere, men det bliver færre og færre, så det koster os lidt penge. I år regner vi med, at underskuddet bliver på 3000-4000 kroner, fortæller Jane Iversen, formand for Harndrup Borgerforening.

Hun fortæller, at snakken internt har gået i længere tid om, at det var på tide at stoppe.

- Men vi skulle lige have 25-året med, siger Jane Iversen, der måtte se flere rekrutteringsforsøg til revyen uden effekt. Blandt andet optrådte revyholdet to gange i den lokale brugs for at finde nye ansigter.

- Men ingen har meldt sig på banen, konstaterer Jane Iversen.

Andre kan tage over

Borgerforeningen har reserveret de traditionelle revydatoer først i februar næste år.

Men noget arrangement er ikke fastlagt endnu.

Skulle andre have mod på at bære revyen videre, er de velkomne.

- Vi håber på, at der er ildsjæle, som vil tage over. I borgerforeningen har vi bare ikke kræfter til at løfte opgaven længere, siger Jane Iversen.

Instruktør klar igen

Selv om han snart runder de 70 og har været med i 23 udgaver af Harndrup Revyen, er den garvede instruktør Helge Iversen klar til at give et nap med. Ét år mere.

- Jeg havde egentlig besluttet mig for at stoppe, men sagde ja til at tage ét år mere. Det gælder stadig, hvis andre vil køre revyen videre, siger Helge Iversen, der er ked af, at det ser ud til, at revyen lukker.

- Jeg synes, det er sådan noget, der giver et kulturelt løft. Og det gavner fællesskabet i byen. Men jeg ved ikke, om det gælder for alle, for de unge familier med børn deltager ikke - det er de gamle, der møder op, siger Helge Iversen, der ser en tendens:

- De unge passer i høj grad deres børn selv - de er hjemme hos dem, til børnene fylder 14 år. Det er bestemt godt nok, men det går bare ud over noget andet, konstaterer revyveteranen.

Slut med revy i Harndrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce