Slut med mødekaos: Kamp mod kalenderen vundet

Morten Weiss-Pedersen har fået enderne til at nå sammen, så han både kan passe sit hverv i Middelfart Byråd og i Regionsrådet. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Slut med mødekaos: Kamp mod kalenderen vundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Weiss-Pedersen (K), der både er valgt til Middelfart Byråd og Regionsrådet, har takket være velvilje fra andre partier fået styr på sin pressede kalender. Møder ramler ikke længere sammen.

Middelfart: Tvivlen om hvorvidt Morten Weiss-Pedersen (K) er i stand til at passe sit hverv i både Middelfart Byråd og Regionsrådet er elimineret.

Han fortæller, at der nu kun er "marginale møde-sammenfald".

I første omgang faldt møderne i Regionsrådet sammen med møderne i det vigtige økonomiudvalg og byrådet. Det gjaldt for hele ni ud af de 11 møder i Regionsrådet, der er planlagt i 2018.

Samme sammenfald gjorde sig gældende i forhold til mødedatoerne for Forretningsudvalget i regionen og Miljø- og Energiudvalget i kommunen, som Morten Weiss-Pedersen er formand for. Alt i alt faldt 16 ud af 22 møder i Regionsrådet og Forretningsudvalget altså sammen med udvalgsmøder i Middelfart Kommune.

Møde i såvel Økonomiudvalget og Miljø- og Energiudvalget af flyttet af hensyn til Morten Weiss-Pedersen. Brikkerne faldt på plads, da Miljø- og Energiudvalget holdt møde i denne uge.

- Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg har på tværs af partier mødt en høj grad af hjælpsomhed og venlighed, siger han.

Oprigtigt engagement

59-årige Morten Weiss-Pedersen har været politisk aktiv i flere årtier, og det ligger ham meget på sinde, at der ikke må kunne sættes tvivl ved hans oprigtige engagement og vilje til at yde en indsats.

- Var det her ikke blevet løst på en ordentlig måde, var jeg udtrådt af et af udvalgene. Når man er valgt, så skal man også passe sit arbejde, siger Morten Weiss-Pedersen og fortæller, at han ikke var helt afklaret med, hvilket udvalg han i givet fald ville have forladt.

Slut med mødekaos: Kamp mod kalenderen vundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce