Slut med at sige hva´ under revyen

Det bliver med bedre lyd, når Harndrup Revyen folder sig ud i år. Arkivfoto

Slut med at sige hva´ under revyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harndrup Revyen køber eget lydanlæg efter ringere og ringere forhold.

Harndrup: Der har været problemer for publikum med at høre, hvad der blev sagt fra scenen under Harndrup Revyen. Men det er slut nu, lover revyen, for man har til årets opsætning købt eget lydanlæg.

- De senere år er kvaliteten af det lejede lydanlæg bare blevet ringere og ringere. Det gav skratten i højttalerne, som gjorde det svært for publikum at høre, hvad der blev sagt fra scenen. Vi har haft koblet udlejningsfirmaet på opsætningen men uden væsentlig forbedring, så nu har vi investeret selv, fortæller lydansvarlig i Harndrup Revyen, Kim Juul Larsen, i en pressemeddelelse.

Mindre overskud

Investeringen er mulig, fordi revyen via sponsorater giver et mindre årligt overskud. Og anlægget er tjent ind igen efter tre år, da man sparer den efterhånden ret høje lejeudgift. Man er i fuld gang med at indøve dette års revy. Den får cirka 22 numre og har titlen "Harndrup - en by med bænk". - Jeg synes, bænke er interessante. De fungerer som uformelle mødesteder, siger instruktør Ida Skytte Jakobsen. Hun står igen i år i spidsen for det garvede revyhold, der består af fire mænd og fire kvinder. Det er Lene Glesner, Lykke Schaldemose, Christina Holton og Ida Skytte Jakobsen. På mandesiden er det John Henry Hansen, Poul Erik Brandt, Frederik Sørensen og Jakob Olesen. Revyen er cirka halvanden times sang og musik, blandet med lidt snak om både lokalt og globalt. Blandt årets emner er et møde mellem den nye og den gamle borgmester, udskiftning af byens praktiserende læge, fiskesøer, indkøb og gymnastik. /EXP

Slut med at sige hva´ under revyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce