Svigtende omsætning får bagermester Brian Myntmann fra Assens til at lukke sin butik i Middelfart.

Middelfart: Det er slut med frisk brød og søde kager på Odensevej i Middelfart. Bagermester Brian Myntman fra Assens valgte lørdag at dreje nøglen på sit brødudsalg i Middelfart på grund af svigtende salg.

Han overtog butikken for seks år siden, da den tidligere ejer gik konkurs.

- Omsætningen er ikke, hvad den har været. Vi er oppe mod hård konkurrence fra bake-off og varehusenes bagerafdelinger. Bedre er det ikke blevet efter, at Lagkagehuset er åbnet i byen. Så selv om vi har prøvet at friske butikken op med nyt inventar og har optimeret driften med indskrænkede åbningstider, så går det kun lige akkurat i nul, forklarer Brian Myntman.

Han vil derfor hellere koncentrere kræfterne om sit bageri i Assens og det nye brødudsalg, Brødkrummen, som han i januar åbnede i Aarup.

- Her går det ganske godt, vi kan da i hvert fald leve af det, fortæller Brian Myntman, der har drevet Assens Bageri siden 1999 og desuden har en afdeling med brødudsalg i Superbrugsen i Assens.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.