Beskeden indtjening og dårlig ryg får Vivi Skaarup til at lukke sin butik på Bubbelvej 1. marts.

Brenderup: - Jeg har grønne fingre og faktisk i mange år haft en drøm om at åbne min egen blomsterbutik, og nu skulle det være.

Sådan lød det fra Vivi Skaarup, da hun for tre år siden åbnede Skaarup Blomsterdesign på Bubbelvej 46 i Brenderup.

Men 28. februar er det slut.

- Jeg må erkende, at selv om jeg har givet det tre år, så er det ikke lykkedes at skabe en indtjening, der bare står lidt mål med det store arbejde, det er at drive sådan en butik. Jeg havde håbet på, at der ville blive basis for en medarbejder på deltid, men det rækker omsætningen ikke til, fortæller Vivi Skaarup.

Hun har samtidig de sidste to år kæmpet med en diskusprolaps.

- Den seneste scanning viste, at der også er noget gigt på vej, så duer det slet ikke at stå stille, så mange timer, som man gør ved et dekorationsbord i en blomsterbutik, forklarer Vivi Skaarup.

Hård konkurrence

Hun fortæller, at det især er konkurrencen for dagligvarebutikkerne, som har været vanskelig at hamle op med.

- Deres udbud blomster bliver større og større, og de sælger til nogle priser, hvor jeg slet ikke kan være med. Samtidig kunne jeg måske godt have ønsket mig en lidt større opbakning fra de lokale kunder, siger Vivi Skaarup, der dog hverken er bitter eller ked af situationen.

- Nej, jeg er faktisk ret afklaret. Jeg gav det en chance, men der er tilsyneladende ikke basis for en blomsterbutik i Brenderup, og så må jeg finde på noget andet, siger 49-årige Vivi Skaarup, der håber at kunne finde et job som blæksprutte i virksomhed.

- Et job, hvor man ikke ved præcist, hvad hver dag byder på, og et job, hvor jeg er i bevægelse af hensyn til min ryg, det er drømmen, siger hun.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.