Slaskedukker, æg og små træer


Slaskedukker, æg og små træer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I morgen byder Lillebælts Værftet atter på oplevelser, når der er åbent hus i det gamle værft på Sildemarken. Gitte Blindkilde fra Brønshøj viser slaskedukker og andre kreationer fra syværkstedet.

Morten Albæk, Johnny Eslykke og Torben H. Pedersen fra Svendborg viser eksempler på den japanske kunstform Bonsai-træer. Bonsai betyder "træ i skål", og træerne er udendørs voksende træer og buske, der formes som et billede af et træ, sådan som det opleves i naturen. Træerne beskæres med særlige værktøjer og snøres for at forme dem i billedet af et træ i naturen.

Ivan Berg fra Strib udstiller sine malerier. Han har studeret på Kolding Kunstskole og har været på studierejser i bl.a. Paris, Sydfran-krig, Belgien, Polen, Prag.

Den sidste udstiller til søndagens arrangement viser dekoration af æg. Æggene dekoreres af musikbibliotekar Inger Loving fra Esbjerg, som hører til blandt landets dygtigste æggekunstnere med en fantasi uden grænser. Når hun maler på æggene lader hun sig inspirere af folkekunst fra hele verden og har gennem de seneste 20 år malet flere tusinde æg af alle typer - lige fra almindelig hønseæg til gåse-, strudse-, vagtel- og mågeæg og endda på solsorteæg.

Slaskedukker, æg og små træer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce