75 børn tog deres kæledyr med til den 36. udgave af Balslev Børnedyrskue.

Balslev: Det skulle vise sig et være en langtidsholdbar begivenhed, Balslev Foredragsforening tog hul på, da den for 36 år siden inviterede områdets børn til at vise deres kæledyr frem på Balslev Sports. For hvert år lige siden er der den anden lørdag i august blevet holdt børnedyrskue på sportspladsen. I år med deltagelse af 75 børn, som havde taget alt lige fra heste til slanger med.

En rigtig slange var det nu ikke, den 10-årige Asger havde med. Det var en kornsnog, og selv om den snoede sig livligt om Asgers arme og hals,  kunne den blonde dreng forsikre de måbende børn og voksne omkring ham, at dyret slet ikke var farligt. Det levede kun af mus og rotter, som familien havde liggende i fryseren derhjemme.

Også voksne havde taget dyr med. Per Hedemann gik rundt med en kylling på armen. - Jeg har høns med, det er mig, der står for dagens hønseskidningskonkurrence. For børnenes skyld tog jeg kyllingen med på armene, det synes de er sjovt, lød det fra Per Hedemann, der har været med til at arrangere dyrskuet de sidste 15 år.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.