Skytte har forladt jazzens venner

Bent Frandsen (stående) og Bjarne Skytte, da foreningen holdt generalforsamling i februar. Nu har Skytte valgt at træde ud af bestyrelsen.
Foto: Peter Leth-Larsen/Fyens Stiftstidende

Skytte har forladt jazzens venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjarne Skytte har mistet gejsten og har forladt bestyrelsen i Jazzens Venner. Dermed består ledelsen af Jazz-festivalen helt af Frandsens netværk

Middelfart: Midt i forberedelserne til det, som arrangørerne håber bliver til "en uge, hvor der syder af jazz i Middelfart" kan formanden for Jazzens Venner, Bent Frandsen, konstatere, at den sidste af medlemmerne bag den "gamle" jazzfestival har valgt at forlade bestyrelsen - blot tre måneder efter generalforsamlingen.

Bjarne Skytte, der har været med omkring festivalen i 12 år, er trådt ud af bestyrelsesarbejdet, men har dog lovet fortsat at tage sig af arbejdet med at holde styr på pladsen ved Gl. Havn, når der er jazzfestival i begyndelsen af august. Det skriver foreningen på sin hjemmeside, hvor der også står, at Bjarne Skytte "har mistet gejsten".

- Og det er rigtigt nok, hvad der står på hjemmesiden. Jeg har ikke rigtigt andre kommentarer til det, siger Bjarne Skytte selv.

Formand Bent Frandsen maner enhver snak om uro i jorden.

- Der er ingen panik i det. Da jeg overtog ledelsen i foreningen, lå det helt klart i kortene, at der skulle ske noget nyt. Jeg ville gerne have Bjarne med, fordi han står for al den erfaring, de tidligere arrangører har opbygget. Erfaringen får vi stadigvæk, fordi Bjarne fortsætter på pladsen. Han har bare valgt ikke længere at sidde med i bestyrelsen, hvor der da også er sket meget nyt. Ting, som han jo selv har været med til at vedtage. Skulle han have meldt ud allerede på generalforsamlingen? Ja, det ville da have været det bedste, men omvendt var det mig selv, der pressede ham til at blive et år mere, siger Bent Frandsen.

Med Bjarne Skytte ude af bestyrelsesarbejdet består foreningens ledelse nu udelukkende af folk fra det netværk, Bent Frandsen har trukket på i andre sammenhænge i Middelfart - og som han har håndplukket til arbejdet med jazzen.

Fordeling af ansvaret

Brian Schou-Larsen, Henrik Christensen og Inger-Marie Kuus har alle været med omkring projekter som Rock Under Broen eller Ev1t.

Desuden har Jørn "Buller" Pedersen for nylig meldt sig under fanerne som hjælper til festivalen.

Han har i årevis været med til Rock Under Broen.

- Altså, der er vel ikke noget unaturligt i at finde nogle folk, som har erfaring, og som jeg kender godt. En af mine tanker med at sige ja til det her var netop at få fordelt ansvaret på de forskellige områder, så jeg selv skal lave mindst muligt. Vi ville også gerne have haft en decideret musikansvarlig ind, men det nåede vi ikke i år, siger Bent Frandsen.

Skytte har forladt jazzens venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce