En 32-årig mand fra Strib bliver tirsdag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for drabet på en kvinde af nordafrikansk afstamning, der lørdag blev fundet i en sort plasticpose på en rasteplads ved Langå.

En 32-årig mand fra Strib skal for første gang forholde sig til anklager om, at han for omkring en uge siden dræbte en kvinde på sin bopæl.

Den myrdede kvinde blev lørdag fundet fuldstændigt afklædt i en sort plasticpose på en rasteplads ved Langå.

Kvinden blev identificeret på baggrund af tip fra offentligheden, efter at politiet havde valgt at offentliggøre et billede af den døde kvinde, som både blev spredt på de sociale medier og på diverse danske og nordiske nyhedssites.

Det ledte Østjyllands Politi på sporet af en 32-årig mand, der blev anholdt på en adresse i Sønderjylland mandag klokken 15.56.

Politiet har indtil videre været sparsomme med oplysninger om sagen, men har dog fortalt, at mordet skulle være begået på den 32-åriges bopæl på Vestergade i Strib for omkring en uge siden.

Politiet har dog oplyst, at der i mandens bopæl blev fundet forskellige ting, som pegede i retning af, at der var tale om et gerningssted.

Ifølge Henrik Justesen, leder af efterforskningen af personfarlig kriminalitet hos Fyns Politi, bliver der holdt grundlovsforhør klokken 13.00. Det er stadig uvist, om det skal holdes for åbne eller lukkede døre.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.

Mere om emnet

Se alle
Kørte liget til Langå: Drabsmand anbringes på psykiatrisk afdeling

Kørte liget til Langå: Drabsmand anbringes på psykiatrisk afdeling

Strib-drab: 33-årig dræbte kvinde i jalousi

Strib-drab: 33-årig dræbte kvinde i jalousi

Drab i Strib: Forsvarer ønsker anbringelse af tiltalt

Drab i Strib: Forsvarer ønsker anbringelse af tiltalt