Skærpet kurs mod ejere af spøgelseshus


Skærpet kurs mod ejere af spøgelseshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NØRREAABY:De kommunale myndigheder skruer nu bissen på over for ejerne af Østergade 28 - det tidligere spøgelseshus, der nu atter stor tomt midt i byen.

Teknisk Udvalg har netop besluttet, at ejerne af ejendommen skal politianmeldes, hvis en containervogn bag ejendommen ikke fjernes inden den 18. januar.

Hidtil har kommunens tekniske forvaltning set gennem fingre med, at containeren stod ulovligt, da ejerne meddelte, at den skulle bruges til mandskab og materialer i forbindelse med en ombygning af ejendommen. Ombygningen lader vente på sig, den er endnu ikke påbegyndt.

I stedet for byggeaktivitet er aktiviteten i den forreste del af ejendommen også gået i stå. I snart et par måneder har det været umuligt at købe et hurtigt måltid hos grillbaren GrillBill.

Og skulle der på et tidspunkt komme en ny mand med mod på at sælge grillmad fra butikken, kræver det en tilladelse fra kommunen.

For hidtil har grillbaren eksisteret uden tilladelse. Der er nemlig ikke etableret en såkaldt fedtudskiller på kloakken. Og før den er på plads, vil de kommunale myndigheder slå bremsen i, hvis nogen forsøger at tænde frituregryden og brødristeren igen.

Det godkendte Teknisk Udvalg på sit møde forleden.

Lejernes ansvar

Østergade 28 ejes af Ejendomsselskabet 4.10.2002 A/S. Selskabets direktør, Bo Lavstsen, oplyser, at den ulovligt placerede container tilhører en lejer i ejendommen.

- Vi har gjort lejeren opmærksom på, at containeren skal fjernes. Men hvis kommunen absolut vil have den fjernet nu, skal vi nok sørge for det, selv om vi helst vil undgå at betale for problemer, vi ikke mener at have ansvaret for, siger Bo Lavstsen.

Han fortæller videre, at han ikke pt. har lejere, som er klar til at tage over, hvor den sidste grill-mand sprang fra.

- Jeg kan ikke sige, hvad der kommer til at ske i ejendommen. Men vi arbejder på at få den udlejet. Det er jo formålet med en udlejningsejendom, siger Bo Lavstsen.

Han vil ikke kommentere, hvorfor den sidste mand i grill-baren slukkede blusset fra den ene dag til den anden.

Skærpet kurs mod ejere af spøgelseshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce