Sjove Mathilde hitter på Facebook: Sådan får du en bedre mand

Familien Østergaard. At Thomas er begyndt at dyrke motion har haft en positiv afsmittende effekt på hele familien, og nu opfordrer Mathilde andre kvinder til også at få skubbet deres mænd i gang. Pressefoto

Sjove Mathilde hitter på Facebook: Sådan får du en bedre mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Østergaard fra Middelfart deltog i tv-programmet Rigtige Mænd. Nu storhitter hans hustru på Facebook med en video, hvor hun muntert opfordrer andre kvinder til at få sat skub i deres mænd.

Middelfart: Der er åbenbart en vis klangbund i påstanden om, at kvinder ønsker, at deres mænd skal dyrke mere motion.

I hvert fald har en video på Facebook, hvor Mathilde Østergaard fra Middelfart, opfordrer andre kvinder til at skubbe deres mænd ind på motionens vej, indtil videre fået næsten 130.000 visninger. 62 procent af "seerne" er i øvrigt kvinder mellem 35 og 44 år. Mathilde Østergaards mand hedder Thomas og deltog tidligere i år i tv-serien Rigtige Mænd.

I videoen opildner hun andre kvinder til at købe et jule-gavekort, som giver adgang til Rigtige Mænd Løbet på Fars Dag, den 5. juni, hvor løbet afvikles 30 steder rundt i landet. Selv har hun oplevet, hvordan hun har fået en anden og bedre mand, efter at Thomas begyndte at dyrke motion.

- Han er blevet mere positiv og har meget mere energi. Både til at være mand og til at være far. Jeg tror, at der er mange mænd, som trænger til at få et selvtillidsboost, hvor de oplever, at de gennemfører noget og præsterer noget andet end at kunne tømme en buffet, som har været Thomas' primære kompetence.

- Jeg ved ikke, om de decideret skal have hjælp, men de skal i hvert fald have støtte og vide, at deres partner også er med på det. Så går mange ting som regel meget bedre. Det niveau, de har trænet på i Rigtige Mænd, har hverken været for hårdt eller for surt. Det har været sådan, at alle har kunnet rumme det. Det er noget, enhver mand vil kunne overskue i sin hverdag.

Thomas Østergaard er fortsat med at dyrke motion efter sin deltagelse i tv-serien Rigtige Mænd. Pressefoto
Thomas Østergaard er fortsat med at dyrke motion efter sin deltagelse i tv-serien Rigtige Mænd. Pressefoto

Mere energi

Med til at springe ud som træningsivrig rigtig mand hører, at der skal bruges tid, som ellers kunne være brugt sammen med familien.

- Det er overhovedet ikke noget problem, for når han så kommer retur fra at have dyrket det her sport, så er han jo dobbelt op på energi. Han er meget mere til stede i nuet. Han sover mindre, og der er ikke længere så mange sofa-lure som før, fortæller hun.

Med til projektet hører også, at kosten er blevet ændret, hvilket Mathilde Østergaard ikke har oplevet som noget problem. Faktisk tværtimod.

- Den omelet, han får med i madpakken, tager kortere tid at lave end det smørrebrød, jeg før stod og lavede til ham om morgenen.

Da Rigtige Mænd begyndte vejede Thomas Østergaard 119 kg. Nu er han nede på omkring de 100 kg, og målet er at komme endnu længere ned, fortæller han. Han har fundet sammen med 20 andre Rigtige Mænd i Middelfart, som på uforpligtende vis træner sammen. Et fællesskab, hvor der er plads til flere.

Sjove Mathilde hitter på Facebook: Sådan får du en bedre mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce