Simon vandt igen


Simon vandt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Simon Vilhelmsen gav sig selv en fin 10-års fødselsdagsgave i weekenden, da han vandt Nordisk Kids Cup i motocross i Års i Himmerland.

Det er ikke længe siden, Simon Vilhelmsen lagde hele verdenseliten bag sig på sin 50 kubikcentimeter maskine ved Master Kids. Her slog han hele motocross-eliten ved et stævne i Frankrig. Master Kids kaldes også et uofficielt verdensmesterskab for børn.

Med sejren i Års har den skrappe Middelfart-kører lagt endnu en triumf til sin karriere. Han har også allerede sin egen hjemmeside, hvor hans resultater ses på www.mx team vilhelmsen.dk.

Der var 65 tilmeldte kørere til stævnet i Års. Løbet blev afviklet over to dage, et heat lørdag og to om søndagen. I Simons klasse var der 14 kørere, der dystede om at kunne kalde sig nordisk mester. Hans søster Sabine, som også kører cross, meni klassen B80, blev den samlede nummer fire ud af 13 kørere. Hun vandt sin første heatsejr i den såkaldte "kongeklasse", så det må siges, at familien Vilhelmsen havde en fin weekend i Himmerland.

Simon vandt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce