Der var lange køer ved Tvillingegården ved Båring Vig, da venneforeningen bag de ældres fristed åbnede for billetsalget til næste års Open Air og afholdt julestue med alverdens julegodter og juleting til salg.

Båring Vig: Alt foregik i den fineste ro og orden, men i denne juletid er det altså for fristende at hive titlen på en gammel julesang frem, når man ser en kø så lang som den, der strakte sig ved Tvillingegården lørdag formiddag.

De første var allerede mødt frem omkring klokken 7 om morgenen for at være de første til at sikre sig billetter til den 10. udgave af Open Air på Tvillingegården den 15. august 2018.

Billetsalget starter normalt klokken 10, men i år havde Tvillingegårdens Venner valgt at udsætte billetsalget til klokken 14 i håb om, at de fremmødte blev lokket af de lune drikkevarer, julegodter og juleting, man kunne købe til årets julestue, der traditionen tro blev afholdt samtidigt med åbningen af billetsalget.

- Ja, vi håber jo, at de kommer ind og køber lidt ekstra hos os, mens de står og venter. Normalt går folk hurtigt, efter at de har købt deres billetter klokken 10, så vi ville gerne forsøge at holde lidt på dem i år, sagde næstformand Bjarne Hansen, der har været med i Tvillingegårdens Venner, siden han gik på efterløn for otte år siden.

Flere i den lange kø havde luret taktikken, men der var ingen sure miner over udsigten til en noget længere ventetid end normalt.

- Det er niende gang, at vi skal til Open Air, så vi står gerne og venter lidt, sagde Conni Pedersen fra Gelsted, der havde ventet siden klokken 10.45.

Indenfor var der både varme og en saglig duft af gløgg og æbleskiver i den ene stue og kaffe, friskbagte boller og gran fra flotte juledekorationer i den anden. Så der var masser at lade sig friste af for de mange folk i køen.

Så mon ikke at Tvillingegårdens Venner kunne slå tidligere tiders rekorder i salget, der normalt beløber sig til omkring 25.000 kroner, som ubeskåret går til aktiviteter på og vedligeholdelsen af Tvillingegården.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.