Sigtet husker kun lidt


Sigtet husker kun lidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SYG: Han mente sig i retten for syg til at blive varetægtsfængslet
MIDDELFART: På begrundet mistanke om, at det er den sigtede, der onsdag aften truede med en kniv på Kongebrostien, blev en 26-årig asylansøger i går varetægtsfængslet for fire uger.

Varetægtsfængslingen blev kæret til Østre Landsret, da manden ikke kunne erkende sig skyldig. Han var ikke meget for at blive fængslet på grund af sin psykiske tilstand.

Den 26-årige mener selv, han er psykisk syg, men en indlæggelse på psykiatrisk sygehus over to dage i sidste uge afslørede dog ingen sygdom, men derimod en formodning om, at manden er ensom, fremgik det af anklager Else Søllings dokumentation.

Den sigtede var under grundlovsforhøret ikke helt klar over, hvornår han var flyttet ind på asylcentret i Middelfart, men de seneste lommepenge var udbetalt her, så han regnede med, det måtte være for mellem to og tre uger siden.

Den 26-årige er sigtet for onsdag aften at have truet en 38-årig mand, der var på spadseretur sammen med sin datter og sine forældre på Kongebrostien.

Den 26-årige skulle have truet med en kniv og sagt "Give me your pocket", hvilket blev opfattet som, at han forlangte penge.

Da den 38-åriges datter begyndte at skrige, valgte gerningsmanden at flygte fra stedet, og politiet blev alarmeret.

En patruljevogn stoppede den 26-årige i Havnegade, fordi han passede med det signalement, den overfaldne havde givet, og et vidne har senere genkendt ham.

Da betjentene spurgte den sigtede ud, havde han svært ved at forstå dem. Derfor søgte de efter identitet og fandt en urtekniv i hans lomme. Den svarede ligeledes til beskrivelsen.

Hans færden i byen passer også med, at han har været på Kongebrostien på det rigtige tidspunkt.Den sigtede forklarede, at han gik med den lille kniv for at forsvare sig og ikke for at overfalde nogen, og han fastholdt i retten, at han ikke havde gjort noget.

Sigtet husker kun lidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce