Sex-forbryder stadig på fri fod


Sex-forbryder stadig på fri fod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HARNDRUP: Middelfart Politi modtog også i går en del henvendelser i sagen om manden, der søndag morgen forgreb sig mod en 16-årig pige i Harndrup. Men endnu er det ikke lykkedes at pågribe gerningsmanden.

- Vi har ikke noget gennembrud i sagen. En af dem, vi har fået en konkret henvendelse på, har et alibi og har overhovedet ikke noget at gøre med sagen, fortæller vicekriminalkommisær Kristian Ulrik.

Henvendelserne fra offentligheden går primært på personer, som passer på signalementet - og Kristian Ulrik opfordrer kraftigt til, at folk ringer, hvis de har set noget i området, eller har viden om personer, der passer på signalementet.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, og man må hellere ringe en gang for meget end en for lidt. Det er desværre sådan, at nogle folk tror, at det de ved, det er der nok nogle andre, der har fortalt politiet, fortæller Kristian Ulrik.

Men han understreger, at det absolut ikke altid er tilfældet.

Signalementet, som den 16-årige pige kunne give af gerningsmanden efter overfaldet, var meget præcist.

Han beskrives som 35-40 år. 190-200 centimeter høj og almindelig af bygning. Dog havde han store hænder og store kinder. Fra underlæben og lodret ned over hagen havde han en tynd stribe skæg. Manden var iført en orange DSB-vest og orange handsker. Han bar en sort baseball kasket og et sort stofbælte med et sølvspænde. Manden var dansktalende og dansk af udseende.

Henvendelser i sagen kan ske til Middelfart Politi på telefonnummer 64411448.

Sex-forbryder stadig på fri fod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce