Se billederne fra nytårskoncerten: Trine Gadeberg og Johnny Logan trak fulde huse

Lillebæltshallerne blev godt pakket med mennesker under den traditionsrige nytårskoncert. Udover solistrollen fejede Trine Gadeberg gulvet væk under publikum som konferencier. Foto: Peter Leth-Larsen

Se billederne fra nytårskoncerten: Trine Gadeberg og Johnny Logan trak fulde huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var klapsalver fra publikum og jubel fra arrangørerne til årets nytårskoncert i Middelfart, hvor Johnny Logan blandt andet havde trukket gæster til fra Lolland-Falster.

Der var traditionen tro lange køer foran Melfarposten i Havnegade i Middelfart, da billetsalget til årets nytårskoncert blev sat i gang i starten af oktober.

Billetsalget til lørdagens koncert med blandt andet et stort lokalt kor, Odense Politiorkester, Trine Gadeberg og - måske ikke mindst - Johnny Logan har dog været endnu bedre en traditionen foreskriver.

1020 mennesker havde indløst billet til koncerten i Lillebæltshallerne, der startede klokken 15.

Det vækker ikke mindst glæde hos arrangørerne, der bruger lang tid på at få programmet sat sammen og skaffet sponsorer, der kan holde billetprisen nede.

- Jeg tror, at det skyldes tre ting. For det første havde vi en rigtigt god koncert sidste år. Det smitter altid af året efter, når folk er glade og anbefaler andre at komme. For det andet har vi nogle rigtigt gode solister og vi kan se, at vi blandt andet får besøg fra Lolland-Falster, der nok kommer for at høre Johnny Logan. Og endeligt tror jeg, at mange har fået lidt flere penge mellem hænderne. Det betyder også noget, selvom vi ikke er voldsomt dyre, siger Preben Hejlesen, der står i spidsen for arrangørerne.

Nytårskoncerten havde sidste år 840 gæster og med 1090 mulige pladser var der altså tæt på udsolgt.

Overskud bruges som sikkerhed

Preben Hejlesen regner med, at koncerten giver et overskud på omkring 10.000 kroner. De ryger dog direkte ind i en pulje, så arrangørerne er forberedt, hvis en kommende nytårskoncert pludseligt ikke kan trække så mange til Lillebæltshallerne.

- Vi er jo ikke sat i verden for at lave overskud, men vi vil gerne have en buffer, siger Preben Hejlesen, der samtidigt peger på, at årets succes gør det fremadrettede arbejde lidt nemmere.

- Det betyder jo selvfølgelig også noget for vores sponsorer, at der er så god opbakning til koncerten, så vi har et godt argument for, hvorfor sponsorerne skal holde ved. Og hvis vi ikke havde dem, ville billetterne koste 100 kroner mere, siger han.

Se billederne fra nytårskoncerten: Trine Gadeberg og Johnny Logan trak fulde huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce