Det vælter ind med billeder til konkurrencen om at tage det bedste billede af Ny Lillebæltsbro, men husk nu - billederne skal være friske og taget til formålet for at være med.

Middelfart: Ny Lillebæltsbro er fotograferet en hel del i forvejen. Det er ikke blevet mindre, siden Melfar Posten udskrev konkurrencen om at tage det bedste billede af broen.

Det er væltet ind med billeder, og mange tak for det. Vi fortsætter i samme gode stil som i sidste uge - der findes åbenbart rigtig mange gode fotografer blandt Melfar Postens læsere.

Det skal dog understreges, at det KUN er nye billeder af broen, der kan deltage. Altså billeder, der er taget i januar 2018. Der er kommet rigtig mange billeder ind til os, som er taget for flere år siden eller sågar i sommer. Disse billeder er blevet afvist, desværre.

Præmien for det flotteste billede er en tur for familien (to voksne og højst tre børn) på hvalsafari med Aventura. Hvis du selv kan tage kaffen med, så sørger Kring Chokolade for det søde indslag, mens du kigger efter marsvin og nyder udsigten.

Redaktionen opfordrer dig til at være kreativ og og give alle dine fotografiske evner fuld skrue, når du tager billeder af broen.

Sådan gør du

Søndag den 4. februar er sidste frist for at sende billeder ind, og den 7. februar vil de sidste billeder blive bragt i Melfar Posten.

Herefter vil redaktionen udvælge 10 billeder, der derefter ryger videre til afstemning blandt læserne, og onsdag den 14. februar vil vinderen blive offentliggjort i Melfar Posten.

Send dit billede til miam@melfarposten.dk sammen med en beskrivelse af, hvor du har taget billedet, og hvorfor du har valgt dette foto til konkurrencen. Skriv også gerne, hvilken by du kommer fra.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
De sidste billeder i fotokonkurrencen

De sidste billeder i fotokonkurrencen