I et år har Melfar Posten fulgt byggeriet af Middelfarts nye bycenter. Se her hvad der er sket det første år

Mandag den 23. februar kl. 11 steg daværende redaktør for Melfar Posten Bjarne Jacobsen helt til tops i p-huset i Havnegade. Med sig havde han redaktionens kamera - for idéen, der blev født på et redaktionsmøde kort forinden, var klar:

Gennem hele byggeprocessen vil Melfar Posten følge opførelsen af Middelfarts nye bycenter med rådhus, butikker og boliger. Hver mandag kl. 11 vil vi tage et foto af byggepladsen - og fotografen vil stå samme sted hver eneste mandag.

Som første led i byggeprocessen gik man i gang med at rive den gamle brandstation bag rådhuset ned. Og da den var væk, var der et godty udsyn over den kommende byggeplads fra toppen af p-huset.

Og det var derfor, Bjarne Jacobsen den 23. februar kl. 11 sidste år gik op på det øverste vogndæk - og knipsede det første billede til foto-serien "Samme tid, samme sted - uge efter uge".

Siden har Melfar Postens journalister hver eneste mandag taget et nyt billede af byggepladsen. Og når man følger byggeprocessen tæt og ofte - hvad enten det er fra toppen af p-huset eller som forbipasserende på vejen - kan man måske få det indtryk, at det hele skrider lidt langsomt frem. For "der er da ikke rigtig sket noget siden sidst, jeg var forbi".

Men faktisk er der sket en hel del. Kan du huske, hvad der skete - og hvornår?

Melfar Posten bringer her en kavalkade af billeder fra årets løb - alle bragt i avisen som led i serien "Samme tid, samme sted - uge efter uge". Bare for at genopfriske hukommelsen.

For hvornår var nu lige, der gamle rådhus blev jævnet med jorden?

Hvornår kom den nye Kappelsbjergvej, så bilister igen kunne få adgang til Havnegade uden at skulle ud på en større omvej?

Og hvornår var det nu lige, man kunne se de første spirer af det bycenter skyde op af jorden?

Det kan du se her.

  • Gimpel_Jesper

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.

Mere om emnet

Se alle
Her skal H&M ligge: Bycenter snart klar til rejsegilde

Her skal H&M ligge: Bycenter snart klar til rejsegilde

H&M-ankomst afventes af handelsliv

H&M-ankomst afventes af handelsliv

Folkets ønske hørt: H&M kommer til Middelfarts bycenter

Folkets ønske hørt: H&M kommer til Middelfarts bycenter