Se billederne: Sådan forvandler Klimabyen den gamle bydel

Klimabyen vil arbejde på Bykvarteret fra den 9. januar til den 28. november 2018. Illustration: GHB Landskabsarkitekter

Se billederne: Sådan forvandler Klimabyen den gamle bydel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag aften afholdt Klimabyen informationsmøde om projektets tredje fase: Bykvarteret, som dækker den historisk, gamle bydel i Middelfart - nærmere bestemt Adlerhusvej, Skovgade, Knorregade, Smedegade, Brogade og Havnepladsen, samt noget af Buggesgade, Gl. Vestergade og Algade.I den forbindelse fremlagde Jacob Fischer fra GHB Landskabsarkitekter, som er en del af projektet, flere nye tegninger, der illstruerer, hvordan kvarteret vil ende op med at se ud, når det hele er afsluttet den 28. november 2018.

Middelfart: Mandag aften afholdt Klimabyen informationsmøde om projektets tredje fase: Bykvarteret, som dækker den historisk, gamle bydel i Middelfart - nærmere bestemt Adlerhusvej, Skovgade, Knorregade, Smedegade, Brogade og Havnepladsen, samt noget af Buggesgade, Gl. Vestergade og Algade.

I den forbindelse fremlagde Jacob Fischer fra GHB Landskabsarkitekter, som er en del af projektet, flere nye tegninger, der illstruerer, hvordan kvarteret vil ende op med at se ud, når det hele er afsluttet den 28. november 2018.

Om Klimabyen
Klimabyen er et projekt for den vestlige del af Middelfart, som ofte er ramt af oversvømmede kældre og vand på terræn ved kraftige regnskyl.Formålet med projektet er at håndtere regnvandet på overfladen som supplement til rør i jorden.Klimabyen realiseres i perioden foråret 2016 til efteråret 2018 af Middelfart Spildevand og Middelfart Kommune i partnerskab med Realdania.Projektet har et samlet anlægsbudget på 76,4 millioner kroner, og det er inddelt i tre etaper - Skovkvarteret, Allékvarteret og Bykvarteret - der har hver sin løsning, og hvor regnvandet bliver ledt ud i Lillebælt tre steder.Dertil kommer en fjerde etape, som er den såkaldte Aktivitetsskov på træningsbanen ved Middelfart Stadion.

Se billederne: Sådan forvandler Klimabyen den gamle bydel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce