Middelfart: I weekenden den 12.-13. marts indtager scrappere og kortmagere fra hele landet Lillebæltshallerne, når Danmarks største og ældste scrapbooking-event afholdes for 22. gang i Middelfart.

Scrapbooking - eller på dansk "at lave en scrapbog" - er et fænomen, der har bredt sig fra USA, hvor det er den næststørste hobby overhovedet, til resten af verden. Og herunder altså også til Middelfart.

Kort fortalt går scrapbooking ud på at bruge sine fotos kreativt og fremstille sine egne luksus-foto­album, hvor tekst, billeder og andre effekter smeltes sammen til en historiefortælling om for eksempel en mindeværdig begivenhed i ens liv.

Til Scrapbooking Convention 12. og 13. marts i Lillebæltshallerne deltager scrappere fra hele landet med egne stande, og man kan møde op som gæst og se, hvad de laver, og eventuelt handle i en af de butikker, som deltager på messen. Det koster 40 kroner i entré. Arrangørerne tager ikke mod dankort, så gammeldags kontanter er nødvendige. Scrapbooking Convention er åben for besøgende lørdag kl. 11.30-17 og søndag kl. 10.30-15. (jegi)

  • Gimpel_Jesper

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.