Scoop: Jan Gintberg giver show i Båring

Jan Gintbergs landsdækkende turné bringer ham til Båring i oktober. Pressefoto

Scoop: Jan Gintberg giver show i Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er lykkes musik- og kulturforeningen Bamok, som ligger i Båring, at lokke Jan Gintberg til at optræde. Det bliver til oktober, at en af Danmarks mest populære kunstnere sætter landsbyen på den anden ende.

Båring: I overført betydning er man lidt over i historien om humlebien, der ikke kan flyve, men gør det alligevel. For der er absolut ingen naturlighed i, at Jan Gintberg skal optræde i Båring.

Men det er ikke desto mindre, hvad der sker torsdag den 11. oktober. Lige efter at han opfører samme show i Operaen i København og lige før, at turnéen fører ham til Herning Kongrescenter.

I den sammenhæng lyder multisalen i Båring ikke af meget, men igen er det lykkes musik- og kulturforeningen Bamok at få lokket en kunstner fra øverste hylde til landsbyen. Knud Bentholm, passioneret booking-ansvarlig i Bamok, fortæller, at der som sådan ikke ligger noget hokus pokus bag at have fået fingre i Jan Gintberg.

- Jeg ringede til hans booker, og så tog vi den derfra, fortæller han.

Et godt ry

Til Bamoks fordel tæller, at foreningen gennem årene har fået et godt ry. Via mund til mund metoden har mange kunstnere fået lyst til at komme til Båring, selv om forholdene der er mere beskedne, end hvad de sædvanligvis er vant til. Og så skader det heller ikke at være lidt vedholdende, når det gælder om at få en af Danmarks største kunstnere til landsbyen, fortæller Knud Bentholm.

"Jan Gintberg Reder Verden" hedder showet, som blev indledt med tre ugers totalt udsolgte shows i Bellevue Teater nord for København.

Billetsalget til hans optræden i Båring indledes fredag den 23. marts i forbindelse med Bamoks koncert med Ida Corr. Den koncert er så godt som udsolgt. Billetter kan købes på www.bamok.dk. Prisen er 320 kroner.

Scoop: Jan Gintberg giver show i Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce