Koncert: Divaen i topform ved fredagens besøg i Båring

Båring: Både lommetørklæderne og danseskoene kom i brug, da Sanne Salomonsen fredag aften spillede for en tætpakket Multisal ved Båring Skole. Den drevne diva kom nemlig gennem hele registeret - fra den skrøbelige ballade til den sveddryppende soul - da hun erobrede publikum fra forreste til bageste række. Setlisten favnede over helt nye numre og klassikere fra en svunden tid, da en purung og endnu ikke udvokset rockmamma slog sig løs sammen med Sneakers.

Gentagne gange fik Sanne Salomonsen og hendes sammentømrede band - Annika Askman på piano, Nikolaj Steen på trommer og Morten Woods på guitar - publikum til at ignorere, at de var bænket på snorlige stolerækker. De måtte op og swingemed. Og da alle sidst på rejsen troede, at temperaturen i salen ikke kunne blive højere, skruede Sanne scenevant ekstra op for blusset med en soul'et version af "Kød og blod". Responsen faldt uden tøven. Termometeret gik i rødt.

Mens resultatet af fredagens koncert således kom ud med et stort overskud på den musikalske bundlinjen, har arrangørerne fra Bamok har endnu ikke overblik over den økonomiske side. Koncerten var totalt udsolgt og der var så stor rift om barens sortiment.

Det til trods er det uvist om aftenen ender i plus.

- Vi har faktisk budgetteteret med et mindre underskud, siger formanden for Bamok, Jesper Ulriksen.

- I Bamok er vi så priviligerede, at vi ikke altid skal lade os begrænse. Siden Bamok blevdannet for snart ti år siden har vi haft et godt og trofast publikum. Det har polstret os økonomisk, så vi kan præsentere kunstnere, man ikke forventer at se på en scene, som vores, siger han.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør i Middelfart siden 2011. Ansat på redaktionen siden juni 2007. Uddannet journalist i 2003 og har arbejdet med lokaljournalistik lige siden. Først på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og siden på Horsens Folkeblad i Odder.